Krůček po krůčku přehled
Beth nikdy u ničeho nevydržela. Pustila k vodě tolik prací a vztahů, že si je ani všechny nepamatuje, a pořád ještě bydlí ve svém dětském pokoji. Ne že by se nesnažila dospět. Jen se jí zatím nepodařilo udržet si jinou povinnost než páteční posezení ve vesnické hospodě. Během jediného dopoledne se jí ale změní život. Beth se teď stará o svou pubertální neteř a tříletého synovce a obklopuje ji neznámý svět pohádek na dobrou noc, třídních schůzek a plyšových slonů. Nikdy ještě za nikoho – ani za nic – nebyla zodpovědná, takže to netrvá dlouho a dojde jí dech. Co když na to prostě nemá? S malou pomocí nejlepšího kamaráda Joryho (jejich vztah je samozřejmě čistě platonický…) a milého osamělého souseda Alberta se Beth rozhodne, že je načase to nevzdat. Je načase postupovat krůček po krůčku vpřed. Je to příběh o nalezení síly, kterou člověk ani nečekal, a kouzla tam, kde ho dříve neviděl.... celý text
Originální název: Stepping Up, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krůček po krůčku. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 28 komentářůSouvisející novinky - Krůček po krůčku (1)
Prokletí svatých, Plameny války a další knižní novinky (25. týden)
16.06.2024
„“…Nechme zítřejší starosti zítřku, co ty na to?” “Dobře,” souhlasím, i když si ty starosti dělám už teď. (str. 35 odst. 5 a 6 knihy)“
„“Byl to zvláštní týden. Ta prázdnota mezi Vánocemi a Novým rokem je specifická i v těch nejlepších časech a na druhý svátek vánoční jsem skoro měla něco jako panický záchvat. Šlo o hloupost, ale najednou mě to tak zasáhlo, že opouštíme jeden rok a začínáme další bez Douga a s Emmy stále v nemocnici. Nevím, jestli jsem připravena nechat za sebou rok, ve kterém Doug ještě žil. Od zítřka to bude loňská nehoda. Mezi tím, co je teď, a tím, co bylo, bude větší vzdálenost. Nevím, jestli jsem na větší vzdálenost připravená. Nevím, co to bude znamenat. Zároveň jsem vždycky měla ráda příslib nového roku a letos je toho hodně, v co můžeme doufat.” - str. 332 odst. 2 knihy“
všech 3 citátů najdete u autoraKniha Krůček po krůčku v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 140x |
| ve Čtenářské výzvě | 9x |
| v Doporučených | 4x |
| v Mé knihovně | 155x |
| v Chystám se číst | 122x |
| v Chci si koupit | 11x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

90 %
71 %
Krůček po krůčku
Knihu jsem si koupila ve výprodeji za pár korun a rozhodně mě nezklamala. Občas mi bylo Beth až líto, protože do toho byla hozená po hlavě, ale bylo hezké sledovat, jak ji ta situace mění a postupně si to sedá. Některé momenty byly vtipné, některé smutné, ale určitě se jedná o příjemné oddechové čtení.