Svatební košile přehled

Tereza Bartošová

Na svatbě ve středočeských Smolotelích teče víno proudem, nebe rozsvěcuje ohňostroj, svatebčané se veselí. Dokud nezmizí nevěsta. Možná bude něco pravdy na tom, že svatba v máji prý nosí smůlu. Poručík Tomáš Vyskočil a jeho kolega Honza Richter dostávají na starost vyšetřování, které se od začátku jeví docela jednoduše. Jenže v tomhle případu lžou všichni, i ti, co nemusí. A ani na slovo policajta není spoleh.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha přináší napínavý příběh, který se odehrává na svatbě. Ztráta nevěsty a vraždy hostů vytvářejí chaotickou atmosféru. Čtenáři oceňují autorku za její čtivý styl a schopnost budovat napětí. Někteří však pociťují zmatek v postavách a ději, což může čtení ztížit. Celkově se jedná o zajímavou detektivku, která si najde své příznivce. Více v komentářích.

Komu by se kniha Svatební košile mohla líbit?

• Fanoušci detektivních příběhů
  • Čtenáři, kteří mají rádi napětí a zvraty
  • Milovníci kriminálních sérií
  • Ti, kdo ocení propracované postavy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svatební košile. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

SimonaP
27.02.2026

Trochu jsem se ztrácela v postavách, nechápala jsem rozhodnutí neříct ani slovo, uklizení jedné z mrtvol mi přišlo přehnané a nereálné, obzvlášť, když se jednalo o prokazatelnou sebeobranu.

všech 134 komentářů

Související novinky - Svatební košile (4)

TOP 100 knih roku 2025 podle čtenářů Databáze knih

27.12.2025

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2025)

01.09.2025

10 nejčtenějších knih (červen)

15.06.2025

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Svatební košile v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně160x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi