Svatební košile přehled
Kriminálka z Příbrami série
< 4. díl
Na svatbě ve středočeských Smolotelích teče víno proudem, nebe rozsvěcuje ohňostroj, svatebčané se veselí. Dokud nezmizí nevěsta. Možná bude něco pravdy na tom, že svatba v máji prý nosí smůlu. Poručík Tomáš Vyskočil a jeho kolega Honza Richter dostávají na starost vyšetřování, které se od začátku jeví docela jednoduše. Jenže v tomhle případu lžou všichni, i ti, co nemusí. A ani na slovo policajta není spoleh.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha přináší napínavý příběh, který se odehrává na svatbě. Ztráta nevěsty a vraždy hostů vytvářejí chaotickou atmosféru. Čtenáři oceňují autorku za její čtivý styl a schopnost budovat napětí. Někteří však pociťují zmatek v postavách a ději, což může čtení ztížit. Celkově se jedná o zajímavou detektivku, která si najde své příznivce. Více v komentářích.
Komu by se kniha Svatební košile mohla líbit?
- Fanoušci detektivních příběhů
- Čtenáři, kteří mají rádi napětí a zvraty
- Milovníci kriminálních sérií
- Ti, kdo ocení propracované postavy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svatební košile. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 134 komentářůSouvisející novinky - Svatební košile (4)
TOP 100 knih roku 2025 podle čtenářů Databáze knih
27.12.2025
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2025)
01.09.2025
10 nejčtenějších knih (červen)
15.06.2025
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Svatební košile v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 7x |
| v Přečtených | 615x |
| ve Čtenářské výzvě | 93x |
| v Doporučených | 15x |
| v Mé knihovně | 160x |
| v Chystám se číst | 225x |
| v Chci si koupit | 38x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
vraždy detektivní a krimi romány ženy česká literatura Příbramsko pořádání svatby policisté, strážníci SmolotelyTereza Bartošová také napsal(a)
| 2023 | Klekánice |
| 2023 | Vodník |
| 2024 | Dceřina kletba |
| 2025 | Svatební košile |
| 2024 | Když andělé dřímají |

75 %
89 %

Svatební košile
Trochu jsem se ztrácela v postavách, nechápala jsem rozhodnutí neříct ani slovo, uklizení jedné z mrtvol mi přišlo přehnané a nereálné, obzvlášť, když se jednalo o prokazatelnou sebeobranu.