Královská pomsta aneb Divoký hon krále Stacha přehled
Dobrodružně romantický příběh s detektivní zápletkou, odehrávající se v 80. letech 19. století. Mladý vědec-folklorista se snaží rozluštit záhady starého šlechtického sídla, přijde však přitom na stopu krutého zločinu.
Literatura světová
Dobrodružné
Novely
Vydáno:
1990
Lidové nakladatelství
Originální název: Dzikaje paljavanně karalja Stacha, 1964
Originální název: Dzikaje paljavanně karalja Stacha, 1964
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Královská pomsta aneb Divoký hon krále Stacha. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 23 komentářůSouvisející novinky - Královská pomsta aneb Divoký hon krále Stacha (0)
Kniha Královská pomsta aneb Divoký hon krále Stacha v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 62x |
| ve Čtenářské výzvě | 7x |
| v Doporučených | 13x |
| v Mé knihovně | 41x |
| v Chystám se číst | 18x |
| v Chci si koupit | 6x |
| v dalších seznamech | 4x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
19. století aristokracie, šlechta horory běloruská literatura zločiny bažiny, mokřady, močály, blata Bělorusko detektivní zápletka degenerace rodinné prokletíUladzimir Karatkěvič také napsal(a)
| 1990 | Královská pomsta aneb Divoký hon krále Stacha |
| 1984 | Černý hrad Olšanský |
| 1979 | Evangelium podle Jidáše aneb Druhý příchod Páně |
| 1975 | Leonidy se nevrátí |
| 1978 | Chosenia, moja láska |

92 %
74 %
Královská pomsta aneb Divoký hon krále Stacha

Sovětské autory nemám ráda, ale jelikož jsem knihu našla v tchánově knihovně, a ten měl opravdu dobrý vkus na knihy, tak jsem se do ní pustila. Nic jsem neočekávala a spíš jsem byla dost skeptická, ale nakonec jsem ji doslova zhltla. Přemýšlela jsem, jaký žánr by knize nejvíce seděl a ve finále si myslím, že prezentovat ji jako “pohádku pro dospělé” by bylo ideální. Je tu všechno. Šlechta, “zakletá princezna”, udatný “princ”, poddaní, temný kraj, láska zvítězí nad nenávistí a dobro nad zlem. Já jsem nadšená.