Tajemství domu Thornů přehled
Kouzla rodu Thornů série
< 1,5. díl
Elisabeth si zvyká na nový život s kouzelníkem Nathanielem Thornem. S návratem jejich démonického společníka Silase ale přibývá i zvědavých novinářů. K tomu se na panství rodu Thornů začne dít cosi podivného: strážci zničehonic uvězní všechny obyvatele uvnitř. Kde se nachází zdroj magie, která je poblouznila? Odhalit ho nebude snadné – dům je plný tajemství a Elisabeth myslí jen na Nathanielovy polibky. A protože sídlo vyžaduje za svou poslušnost určitou cenu, jejich vztah projde zatím největší zkouškou... celý text
Originální název: Mysteries of Thorn Manor, 2023
Co říkají o knize uživatelé?
Tato novela je příjemným pokračováním příběhu z Kouzel rodu Thornů. Čtenáři oceňují, jak se autorka zaměřila na vztahy mezi postavami. Silas, Nathaniel a Elisabeth zůstávají oblíbenými postavami, které si získávají srdce čtenářů. Mnozí vyjadřují touhu po delším příběhu, neboť se jim líbí atmosféra a humor, které kniha přináší. I když se někteří shodují, že děj je slabší, většina si užívá oddechovku s kouzelnými prvky a romantickými momenty. Novela je ideální pro ty, kteří hledají nenáročné a milé čtení bez velkých zvratů. Více v komentářích.
Komu by se kniha Tajemství domu Thornů mohla líbit?
- Fanoušci Kouzel rodu Thornů
- Čtenáři hledající oddechovou literaturu
- Milovníci romantických příběhů
- Příznivci fantasy s jemným humorem
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství domu Thornů. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 100 komentářůSouvisející novinky - Tajemství domu Thornů (1)
Tajemství domu Thornů, Botanik a další knižní novinky (41. týden)
08.10.2023
„“Každý příběh nemá šťastný konec, poznamenala. “Ale většina ano, pokud máš dost odvahy, abys je dočetl do konce.“
Kniha Tajemství domu Thornů v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 4x |
| v Přečtených | 452x |
| ve Čtenářské výzvě | 103x |
| v Doporučených | 24x |
| v Mé knihovně | 284x |
| v Chystám se číst | 194x |
| v Chci si koupit | 72x |
| v dalších seznamech | 14x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
magie, kouzla čarodějové pro dívky démoni městská (urban) fantasy pro dospívající mládež (young adult)Margaret Rogerson také napsal(a)
| 2021 | Kouzla rodu Thornů |
| 2022 | Temná kněžka |
| 2022 | Magie havranů |
| 2023 | Tajemství domu Thornů |

89 %
76 %
56 %

Líbilo se mi to. Byla to správná tečka na závěr. Dostali jsme pokračování příběhu Elisabeth a Nathaniela (a Silase), příběh byl roztomilý a ačkoliv nešlo o velké drama, tak mě to bavilo.