Tajemství domu Thornů přehled

Tajemství domu Thornů
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521376/bmid_tajemstvi-domu-thornu-3c2-521376.jpg 4 326 326

Kouzla rodu Thornů série

< 2. díl

Elisabeth si zvyká na nový život s kouzelníkem Nathanielem Thornem. S návratem jejich démonického společníka Silase ale přibývá i zvědavých novinářů. K tomu se na panství rodu Thornů začne dít cosi podivného: strážci zničehonic uvězní všechny obyvatele uvnitř. Kde se nachází zdroj magie, která je poblouznila? Odhalit ho nebude snadné – dům je plný tajemství a Elisabeth myslí jen na Nathanielovy polibky. A protože sídlo vyžaduje za svou poslušnost určitou cenu, jejich vztah projde zatím největší zkouškou... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (CZ)

Mysteries of Thorn Manor, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství domu Thornů. Přihlašte se a napište ho.

Malinali
05.03.2025 3 z 5

Není to druhý díl spíš taková oddechovka. Ta první kniha byla skvělá, tohle byla taková odbočka na jeden večer.

meredith6677
08.02.2025 4.5 z 5

Jednu výhodu to má, když se nečtou knihy hned po vydání - to, že z prvního dílu mohu přesedlat hned na další :D
Nicméně co se týče této novely, bylo to příjemné pokračování prvního dílu. Taková poklidná, zábavná oddechovka, zaměřena na vztah hlavních hrdinů, pohled na jejich životy po záchraně světa, okořeněná vtípky a drobnými kouzly a tajemstvím, které nabízel neprobádaný dům čarodějnického rodu.
V této knize se extra nic nestalo, snad kromě pár bitev v pokojích, za to mě ale bavily průpovídky postav.
Snad jednou bude pokračování, které by objasnilo, co měl had na mysli.

Magdyla.8
24.01.2025 2.5 z 5

Bylo fajn se po pár letech vrátit do tohohle světa. Ale tím, že už uběhl nějaký ten pátek po dočtení prvního dílu, tak samozřejmě si jiz nevybavuji detaily v příběhu. Oblíbila jsem si Silase a v této novele byl zase skvělý. Co už pokulhávalo byl děj, ve kterém se toho nic moc extra nestane a vlastně ve výsledku se nedozvíme ani nové informace. No nic.

Tajemství domu Thornů, Botanik a další knižní novinky (41. týden)

08.10.2023

“Každý příběh nemá šťastný konec, poznamenala. “Ale většina ano, pokud máš dost odvahy, abys je dočetl do konce.

Kniha Tajemství domu Thornů v seznamech

v Mé knihovně244x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)