Letní slunovrat přehled
Komisařka Tereza Fabiánová série
1. díl
Kamila a Filip najdou nový domov v zapadlé jihočeské vesnici, kde chtějí žít blíž k přírodě. Idyla mladého páru však trvá jen chvíli. V okolí řádí žhář a po oslavě letního slunovratu dojde k vraždě. Souvisí tragická smrt s neštěstím, ke kterému v místech opředených legendami o tajemných rituálech došlo před mnoha lety? Skrývají se ve staré chalupě po Kamiliných příbuzných odpovědi na otázky, které se místní lidé bojí vyslovit nahlas? Když jindřichohradecká vyšetřovatelka Tereza Fabiánová začne rozkrývat zamotaný případ, vyplouvají na povrch staré křivdy.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Letní slunovrat. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 287 komentářůSouvisející novinky - Letní slunovrat (28)
10 nejčtenějších knih (září)
15.09.2025
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2025)
01.09.2025
Žebříček nejprodávanějších knih (34. týden)
30.08.2025
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Pověrčivost se nedá odnaučit, na to má příliš hluboké kořeny zarostlé do skrytých škvír v duši, kam logika nikdy nepronikne.“
„Splněný sen přijde o část kouzla už jenom tím, že se přesunul ze sféry představ do reality.“
všech 7 citátů najdete u autoraKniha Letní slunovrat v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 48x |
| v Přečtených | 1 555x |
| ve Čtenářské výzvě | 354x |
| v Doporučených | 77x |
| v Mé knihovně | 328x |
| v Chystám se číst | 589x |
| v Chci si koupit | 150x |
| v dalších seznamech | 4x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
tajemství žhářství pohané, pohanství vesnice jižní Čechy české detektivky a krimi JindřichohradeckoMichaela Klevisová také napsal(a)
| 2020 | Drak spí |
| 2021 | Prokletý kraj |
| 2017 | Zmizela v mlze |
| 2019 | Sněžný měsíc |
| 2023 | Vraní oko |

100 %
75 %

Sérii s Bergmanem mám přečtenou celou a myslím, že první díl s Terezou Fabiánovou byl stejně dokonalý a bravurně napsaný. Čtivá, zajímavá detektivka. Super, miluju Klevisovou