Krvavý anděl přehled
Komisař Sharko série
1. díl >
Nedaleko Paříže je nalezeno ošklivě znetvořené ženské tělo. K případu je povolán komisař Franck Shark, který si právě prochází svým osobním peklem. Před šesti měsíci totiž beze stopy zmizela jeho žena. Nový případ v něm ale znovu probudí zkušeného policajta, který se zarputile pustí do pátrání. Brzy je však nalezeno další tělo a všechno nasvědčuje tomu, že obětí bude přibývat. A jednou z nich by mohla být i Sharkova manželka…... celý text
Originální název: Train d'enfer pour Ange rouge, 2003
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha je hodnocena jako velmi brutální a surová. Čtenáři varují, že obsahuje drsné popisy vražd a mučení. Mnozí se shodují, že příběh je napínavý a dobře promyšlený, i když začátek může být obtížný. Postava komisaře Sharko zaujala a jeho osobní příběh přidává na hloubce. Někteří čtenáři se těší na další díly, zatímco jiní doporučují opatrnost pro citlivé povahy. Celkově je kniha považována za kvalitní thriller, ale ne pro každého. Více v komentářích.
Komu by se kniha Krvavý anděl mohla líbit?
- Fanoušci drsných thrillerů
- Čtenáři, kteří mají rádi psychologické napětí
- Milovníci brutálních detektivek
- Ti, kdo ocení složité postavy
- Čtenáři hledající temné příběhy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krvavý anděl. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 106 komentářůSouvisející novinky - Krvavý anděl (2)
10 nejprodávanějších eknih (červen)
03.07.2019
Knižní novinky (22. týden)
26.05.2019
Kniha Krvavý anděl v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 10x |
| v Přečtených | 427x |
| ve Čtenářské výzvě | 18x |
| v Doporučených | 22x |
| v Mé knihovně | 268x |
| v Chystám se číst | 319x |
| v Chci si koupit | 56x |
| v dalších seznamech | 4x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Franck Thilliez také napsal(a)
| 2016 | Syndrom E |
| 2019 | Krvavý anděl |
| 2021 | Pandemie |
| 2019 | Strach |
| 2017 | Smrtící DNA |

88 %
60 %

Tak si myslím, že knize by slušelo tak o 100 stránek méně. Je škoda, že nečtu postupně tuto sérii, i když ona asi ani tak nevycházela. Jo dobrý, ale četl jsem od tohoto autora lepší.