Koko přehled
Sugestivní thriller amerického autora je příběhem čtyř veteránů z Vietnamu, kteří jdou po stopách masového vraha. Čtyři přátele spojuje společné tajemství - znají muže, který si v době vietnamské války říkal Koko, dopouštěl se brutálních vražd a posléze jako nezvěstný zmizel. Po letech se v New Yorku najdou zavraždění muži s jeho vizitkou a čtyři veteráni jsou rozhodnuti zabránit jeho dalšímu řádění. Jejich bývalý spolubojovník je poloviční přízrak, nestárnoucí, psychicky poznamenaný člověk, který nemůže zemřít a věří, že vraždami ostatním poskytuje vykoupení a spásu, jež sám nedokáže najít. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Koko. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 4 komentářůSouvisející novinky - Koko (0)
Ocenění knihy (1)
1989 -
World Fantasy Award
(Novel)
Kniha Koko v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 34x |
| ve Čtenářské výzvě | 4x |
| v Mé knihovně | 56x |
| v Chystám se číst | 10x |
| v Chci si koupit | 3x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
New York vraždy válka ve Vietnamu (1959-1975) World Fantasy Award (cena) váleční veterániPeter Straub také napsal(a)
| 2014 | Černý dům |
| 1997 | Julie |
| 2020 | Stínozem |
| 1997 | Ghost story |
| 2014 | Talisman |

80 %
78 %

Velký špatný, děsná nuda, se vůbec divim, že jsem se prokousal tim začátkem, naštěstí to konec vytáhnul o jednu hvězdu. Dlouho se mi nestalo, že bych se u knížky takhle trápil, kdybych to neměl do Výzvy, tak s tim seknu.