Kocour, který učil zen přehled

Kocour, který učil zen
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545490/bmid_kocour-ktery-ucil-zen.jpg 5 96 96

Opravdu je vždy to, oč usilujeme, také právě to, co potřebujeme? Najde kocour, znalec filozofie zenu, bájnou borovici, o níž se proslýchá, že mezi jejími větvemi lze dosáhnout nekonečného poznání, harmonie a vnitřního naplnění? Vydejte se spolu s ním na inspirativní cestu v této novince od autora celosvětově úspěšné knihy Panda a dráček.... celý text

Literatura světová Duchovní literatura Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Pragma

The Cat Who Taught Zen, 2024

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kocour, který učil zen. Přihlašte se a napište ho.

Damaj
17.03.2025 5 z 5

Knížka plná nádherných ilustrací a hlavně velmi hlubokých myšlenek.

Knihotyna
08.03.2025 4 z 5

Pokud jste fanoušky knih od Jamese Norburyho, tuto knihu už určitě dobře znáte :).

Další příběh, který nám předkládá nejen krásné ilustrace, ale i poselství, která můžeme najít v každodenním životě. Opět jsou předávány za pomocí zvířat, tentokrát je našim hlavním hrdinou "Koucour", který za svou cestu potká mnoho dalších zvířat, kterým pomůže se na jejich problémy dívat z jiné perspektivy.

Na konci knihy se od autora dozvíme něco ne jen k samotnému dílu, ale i ilustracím, které jsou zkrátka nádherné! :)

tomas5327
10.02.2025 5 z 5

Kniha zahřála na duši. :)

Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)

13.10.2024

Kniha Kocour, který učil zen v seznamech

v Mé knihovně44x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)