Knihy kupovati... Dějiny knižního trhu v českých zemích přehled
Dějiny knižního trhu v českých zemích Jak vypadal český knižní trh ve středověku? Co všechno se až do současnosti na jeho poli událo? Jak se utvářel, jakými změnami prošel, jaké byly jeho vrcholy a pády? To vše zodpoví dějiny knižního trhu zasazené do kontextu kulturních, ale také obecných dějin v českých zemích. Prostor dostává i kontext německý, židovský a slovenský. Dozvíte se, jak fungovaly jednotlivé segmenty trhu. Získáte informace o jeho čelných institucích, jako jsou nakladatelství, knihkupectví, tiskárny (a místy rovněž knihovny), i o jeho významných osobnostech. Poslední titul stejného ražení u nás vyšel v roce 1927.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Knihy kupovati... Dějiny knižního trhu v českých zemích. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 7 komentářůSouvisející novinky - Knihy kupovati... Dějiny knižního trhu v českých zemích (0)
Kniha Knihy kupovati... Dějiny knižního trhu v českých zemích v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Chci si koupit | 11x |
| v dalších seznamech | 1x |

86 %
70 %
Skvělý průvodce dějin knižního trhu u nás - všech nástrah, změn a výmyslů, čím si prošel, podán jednoduchou a poutavou formou podloženou faktickými důkazy.