Polibek vítězů přehled
Kletba vítězů série
< 3. díl
Arinovy myšlenky jsou soustředěny na válku a o Kestrelině osudu nemá tušení. A ani nechce mít. Je přesvědčen, že k zásnubám s princem Valorie ji přiměla touha po moci a životy nevinných lidí ji nezajímají. Kestrel však byla odsouzena k nuceným pracím, kde jen stěží přežívá. Doufá, že Arin dostane její tajnou zprávu a konečně se dozví pravdu. Podaří se jim opět se setkat, spojit síly a vybojovat svobodu a mír nejen pro sebe, ale také pro své národy? Nejnapínavější partie Tesáků a Žihadel začala. Ani ty nejvyšší kameny však hráčům nemusí zajistit vítězství… Závěrečný díl bestsellerové trilogie.... celý text
Originální název: The Winner's Kiss, 2018
Co říkají o knize uživatelé?
Závěrečný díl série přináší smíšené pocity. Někteří čtenáři chválí napínavý příběh a vývoj postav. Jiní však kritizují pomalý děj a nelogičnosti. Kestrel a Arin procházejí významnými změnami, což vyvolává různé názory. Celkově se kniha líbí, ale ne všichni jsou spokojeni s jejím koncem. Více v komentářích.
Komu by se kniha Polibek vítězů mohla líbit?
- Fanoušci špionážních příběhů
- Čtenáři hledající napínavé konce
- Milovníci komplexních postav
- Ti, kdo ocení psychologické prvky
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polibek vítězů. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 41 komentářůSouvisející novinky - Polibek vítězů (0)
Kniha Polibek vítězů v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 195x |
| ve Čtenářské výzvě | 22x |
| v Doporučených | 11x |
| v Mé knihovně | 179x |
| v Chystám se číst | 143x |
| v Chci si koupit | 70x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
láska intriky romantika odpuštění, odpouštění pracovní tábory boj za svobodu pro dospívající mládež (young adult) fantasy romantasyMarie Rutkoski také napsal(a)
| 2018 | Kletba vítězů |
| 2019 | Zrada vítězů |
| 2020 | Polibek vítězů |

89 %
73 %

Dočteno a opravdu se mi to moc líbilo ,Arin zachránil Kestrel z trestného tábora a díky ztrátě paměti se ze staré Kestrel stala nová Kestrel -upřímná ,spolu s Arinem se znovu poznávají a do toho se oba snaží zachránit svoji zemi před císařem . Takže není nouze o romantické pasáže ani krvavé bitvy .Nejlepší díl