Slepý hon přehled
Kladivo na čaroděje série
Začalo to docela nenápadně – hrou na slepou bábu, která nabrala dost temný nádech. Ale osleplé děti byly jen začátek. Brzy začne do našeho světa pronikat naštvaná minulost, po ulicích řádí podivní zabijáci a mrtvých přibývá. Tým Felixe Jonáše vyráží do akce proti hrozbě, která přesahuje nejen jejich síly, ale i chápaní. Kdo by kdy řekl, že největším ohrožením našeho vesmíru jsou Erben a Němcová. Samostatný příběh ze světa Kladiva na čaroděje! Kladivo na čaroděje vás zavede do našeho světa, jak ho neznáte… a jak ho ani netoužíte poznat. Alespoň ne na vlastní kůži. Světa magie, temných přízraků, oživlých mrtvol, zabijáků, démonů, psychopatů, nekrofilů, upírů – a to mluvíme jen o kladných hrdinech. Ti, proti kterým bojují, jsou ještě mnohem horší…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slepý hon. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 16 komentářůSouvisející novinky - Slepý hon (1)
Prokletí svatých, Plameny války a další knižní novinky (25. týden)
16.06.2024
„O to přece nejde, jak herec vypadá. Důležitý je, jestli je ve filmu dost násilí a sexu.“
„Když se sejde víc dědků, baví se buď o zprávách, nebo o nemocích.“
všech 11 citátů najdete u autoraKniha Slepý hon v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 92x |
| ve Čtenářské výzvě | 3x |
| v Doporučených | 5x |
| v Mé knihovně | 86x |
| v Chystám se číst | 25x |
| v Chci si koupit | 11x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Jiří Pavlovský také napsal(a)
| 2012 | Magie pro každého |
| 2018 | O krok před peklem |
| 2012 | Město mrtvých |
| 2013 | Výtah do pekla |
| 2016 | Kladivo na démony |

76 %
91 %

Tak tohle byla jízda. První sérii jsem četla už před nějakou dobou a některé díly byly lepší, některé horší. Ale tohle bylo super. Felix ve své nejlepší formě, o ostatních ani nemluvě. Prostě Jiří Pavlovský :-)