Kill Creek přehled
Kdesi na kansaském venkově, na konci temné cesty vedoucí zbytky otevřené prérie, stojí téměř zapomenutý dům sester Finchových. Celé roky zel prázdnotou, zcela opuštěný, zarostlý plevelem a vysokou trávou. Jeho dveře se mají poprvé za několik desítek let znovu otevřít. Avšak za nimi, skryté v neprostupných stínech, cosi vyčkává a touží se setkat s nově příchozími Když úspěšného autora hororových románů Sama McGarvera pozvou, aby strávil Halloween v jednom z nejslavnějších strašidelných domů v zemi, zdráhavě souhlasí. Alespoň nebude sám: společnost mu budou dělat tři další mistři děsu, spisovatelé, kteří mají stejně jako on zásadní podíl na podobě současného hororu. Entita, kterou v domě nevědomky probudí, je však následuje do jejich domovů, trýzní je a dotyčným hrozí, že se stanou součástí krvavého odkazu Kill Creeku.... celý text
Originální název: Kill Creek, 2017
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha 'Kill Creek' vzbudila mezi čtenáři velký zájem. Mnozí si chválí atmosféru a napínavý děj, který graduje až do překvapivého konce. Postavy, čtyři hororoví spisovatelé, jsou dobře vykreslené a každá z nich přináší do příběhu něco unikátního. Čtenáři oceňují autorovu schopnost budovat napětí a psychologii postav, což dělá knihu zajímavou a poutavou. Někteří však upozorňují na pomalejší začátek a opakující se motivy, ale celkově je kniha považována za skvělou volbu pro milovníky hororu. Většina čtenářů se shoduje, že kniha stojí za přečtení a ráda by viděla další díla od autora. Více v komentářích.
Komu by se kniha Kill Creek mohla líbit?
- Fanoušci hororových příběhů
- Čtenáři, kteří ocení psychologické prvky v literatuře
- Milovníci napínavých a atmosférických knih
- Ti, kdo hledají originální pohled na hororový žánr
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kill Creek. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 94 komentářůSouvisející novinky - Kill Creek (1)
Knižní novinky (9. týden)
28.02.2021
„Pomluvy jsou podlé a rozdmýchat je bývá snadné, jsou ale těžkým břemenem, kterého je obtížné se zbavit. Žádná pomluva nikdy úplně nevymizí, pokud ji vysloví hodně lidí-i ona se svým způsobem stane bohem.“
„Život je buď boj, nebo útěk.“
všech 3 citátů najdete u autoraKniha Kill Creek v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 6x |

81 %
63 %
50 %
Kill Creek
Tak do téhle knížky se nemůžu začíst,dostala jsem jí jako putovní a bude putovat zase o dům dál.