Keď upracem celý ostrov přehled

Beatrix Zaťková

Začať odznova nie je ľahké. A predstavte si, že by ste začínali na čarovnom subtropickom ostrove obmývanom Atlantikom, v jednej ruke držali metlu a v druhej zoznam nehnuteľností vhodných na predaj. Presne to sa prihodilo Otílii, ktorá sa rozhodla po bolestivom rozvode opustiť Slovensko. Osud ju zavial na Madeiru, ostrov divokých hôr, búrlivého oceánu, ale aj záhrad pripomínajúcich raj a priateľských obyvateľov, ochotných vždy pomôcť. Postaviť sa na pevné nohy v cudzej krajine vyžaduje nemalé úsilie, vytrvalosť a odvahu. Otília to čoskoro pocíti na vlastnej koži, no rozhodne sa nevzdať a vybojovať si svoje malé miesto na tomto čarokrásnom ostrove. Jej snom je rozbehnúť úspešnú kariéru realitnej maklérky a stať sa nezávislou a uznávanou ženou. Lenže pokým sa tak stane, musí prijať aj prácu chyžnej a venovať svoj čas nielen predaju apartmánov, ale aj ich upratovaniu.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Keď upracem celý ostrov. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

TerkinKnižnySve
09.07.2025

Trošku som sa obavala sladkej romantiky ako s tuctoveho serialu plného mora a krásnych dní.

No tento príbeh ma veľmi milo prekvapil svojou ľahkosťou, humorom a samozrejme aj tou romantikou

Ale Otília bola pecka, raketa ktorej sa lepí smola na päty. Hoci osud sa s nou nehral zrovna najlepšie a po neúspešnom vzťahu sa presťahovala na Madeiru, kde spoznala skvelých priateľov a našla prácu snov.

Príbeh sa čítal veľmi dobre, nasmiala som sa na fópá momentoch ale aj držala palce koli malej a Danielovy a drzala palce jej priateľke v láske.

Ostrov bol nádherne opisany mala som pocit, že som tam s nimi a prežívam ich útrapy a osudy.

všech 2 komentářů

Související novinky - Keď upracem celý ostrov (1)

Šmírák, Omamný med a další knižní novinky (10. týden)

02.03.2025

Kniha Keď upracem celý ostrov v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně42x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi