Když se zlé věci stávají dobrým lidem přehled
Rabín Kushner, jako každý duchovní, mnohokrát pomáhal lidem překonávat bolest a zármutek. Ale teprve když se dozvěděl, že jeho tříletý syn Aaron na začátku puberty zemře na nevyléčitelnou chorobu, byl nucen sám se zamyslet nad věčnou otázkou: Proč se zlé věci stávají nevinným lidem?
Duchovní literatura
Náboženství
Vydáno:
2011
Portál
Originální název: When Bad Things Happen to Good People, 1981
Originální název: When Bad Things Happen to Good People, 1981
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když se zlé věci stávají dobrým lidem. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 14 komentářůSouvisející novinky - Když se zlé věci stávají dobrým lidem (0)
Kniha Když se zlé věci stávají dobrým lidem v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 80x |
| ve Čtenářské výzvě | 9x |
| v Doporučených | 13x |
| v Mé knihovně | 28x |
| v Chystám se číst | 67x |
| v Chci si koupit | 16x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Harold S. Kushner také napsal(a)
| 2011 | Když se zlé věci stávají dobrým lidem |
| 2019 | Když všechno, co jste kdy chtěli, pořád nestačí |
| 2017 | Aby měl život smysl |
| 2010 | Překonat strach |

73 %
85 %
Když se zlé věci stávají dobrým lidem
Bůh není příčinou našeho neštěstí. Něco je prostě smůla, něco způsobují zlí lidé a něco jsou nevyhnutelné důsledky toho, že jsme lidé, že jsme smrtelní a žijeme ve světě neměnných přírodních zákonů. Bolestné věci, které se nám stávají, nejsou tresty za naše špatné chování, nestávají se nám z nějakého dobrého důvodu, pro který bychom je měli chtít přijmout. Důležité však je, jak s danou situací naložit a jak dokázat dál žít. Kniha je útěchou pro ty, kteří po ztrátě milovaného člověka nevědí, jak dál. Na základě vlastní zkušenosti mohu jenom doporučit.