Když se mnou půjdeš tajgou přehled
Když někdo zachrání život divožence, získá v ní dlužnici. Tak káže zákon Sibiře. Jenže věci se občas zkomplikují. Alexej totiž není žádný rytíř na bílém koni a svých problémů měl dost už předtím, než mu osud přivedl do cesty Ajgyr, mladou divoženku s prořízlou pusou, hlavou plnou snů a očima modrýma jako hlubiny Bajkalu. Píše se totiž rok 1918, nad Ruskem vlaje už několik měsíců rudá vlajka, československé legie táhnou na Irkutsk a zdá se, že dějiny si právě našly cestu i do těch nejzapadlejších koutů Sibiře…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když se mnou půjdeš tajgou. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 9 komentářůSouvisející novinky - Když se mnou půjdeš tajgou (0)
Kniha Když se mnou půjdeš tajgou v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 42x |
| ve Čtenářské výzvě | 9x |
| v Doporučených | 1x |
| v Mé knihovně | 39x |
| v Chystám se číst | 18x |
| v Chci si koupit | 5x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Helena Drdlová také napsal(a)
| 2022 | Uteč, než doroste měsíc |
| 2023 | Když se mnou půjdeš tajgou |
| 2020 | A vesmír se rozsvítil |

84 %
71 %
40 %

Od autorky jsem četla Uteč, než doroste měsíc a ta byla výborná, takže laťka byla vysoko. A Když se mnou půjdeš tajgou nezklamalo - skvěle napsáno. Prostředí bylo nevšední, ale hrozně mi sedlo, i když jsem se po prvních stránkách trošku bála, jak se s tím autorka popere. Ukázalo se ale, že dobře.
Svět a způsob života divoženek mě velmi bavily. Hlavní postavy perfektně zpracovány a konec byl naprosto dokonalý (brečela jsem jako želva). Za mě určitě doporučuji.