Kdybych ti rozuměl, tvářil bych se takhle? přehled

Alan Alda

Alan Alda, mnohokrát oceněný autor bestsellerů a slavný Hawkeye Pierce ze seriálu M*A*S*H, nám vypráví fascinující příběh o tom, jak se vydal objevovat stále lepší způsoby komunikace, aby je mohl později naučit i všechny své čtenáře, a tím jim pomoci v každodenních komunikačních situacích. S charakteristickým humorem a upřímností jemu vlastní zkoumá způsoby rozvíjení empatie, jakožto klíčového komunikačního faktoru. Kdybych ti rozuměl je zábavný, i když lehce provokativní průvodce, který je užitečný pro nás všechny ve všech aspektech našeho života – s přáteli, milenci, rodinami, u našeho doktora, v práci, nebo kdekoli jinde.... celý text

Literatura světová Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2018 , XYZ (CZ)
Originální název: If I understood you, would I have this look on my face?, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdybych ti rozuměl, tvářil bych se takhle?. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Inka063
04.03.2025

Lepší komunikaci autor učí, předvádí, hlavně na svých příkladech z praxe. Ano, je zřejmě účinné oprostit se od odborných a nezáživných názvů a příkladů a komunikovat tak, aby to bylo právě přítomnému obecenstvu přístupné, aby ho to bavilo a nějakým způsobem chytlo za srdce.
Na druhou stranu se mi autorovy postřehy nezdají zas až tak objevné a ani zas až tak moc vtipné, jak se píše na obálce knihy. Přečíst se to dalo, ale je to jeden z adeptů na uvolnění mé knihovny a pro pouť do knihobudky.

všech 11 komentářů

Související novinky - Kdybych ti rozuměl, tvářil bych se takhle? (1)

Knižní novinky (26.3. - 8.4.)

26.03.2018

Kniha Kdybych ti rozuměl, tvářil bych se takhle? v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně54x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi