Kde se plní sny přehled
Harper a její sestra Brooke utečou před násilnickým otcem a začnou nový život na vzdáleném Rhode Islandu. Harper by si konečně mohla oddechnout, nebýt toho, že se zamiluje do svého šéfa Blakea, který ji běžně úkoluje i po pracovní době. Když Harper jednoho dne odmítne víkendový přesčas, Blake se za ní vydá. Možná ale i z jiného důvodu než kvůli práci…... celý text
Originální název: Wo deine Träume wahr werden, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kde se plní sny. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
Související novinky - Kde se plní sny (1)
Kniha Azraelova, Paraziti a další knižní novinky (42. týden)
12.10.2025
Kniha Kde se plní sny v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v dalších seznamech | 4x |

87 %
74 %
Kde se plní sny
Kniha Kde se plní sny se mi líbila už od samého začátku. Doslova jsem ji hltala stránku po stránce. Chvílemi je příběh opravdu silný, protože sestry musely zvládnout mnoho těžkých věcí, ale právě díky tomu působí velmi opravdově.
Děj mě celkově moc zahřál u srdíčka – je v něm láska, naděje i rodinné pouto, které mě dojalo. Kniha ve mně zanechala krásný pocit a přála bych si, aby měl příběh pokračování. Moc by se mi líbilo, kdyby vznikl druhý díl zaměřený na druhou sestru, která by tentokrát mohla najít své štěstí v lásce i se svou dcerkou.