Kde končí nebe přehled

Petra Lejsková-Langová (p)

Zdravotní sestřička Bára se jednoho dne probouzí v nebi, neschopná vybavit si, jak a proč zemřela. V hlavě má jen chaotické útržky vzpomínek a nejasný pocit, že během svého života udělala něco špatně. Nečekaný návrat na Zem ji šokuje. Čas se posunul zpátky, zbývají necelé dva měsíce k napravení chyb. K hledání pravdy o sobě a svých blízkých. A možná i k cestě za osudovou láskou. Anebo je všechno úplně jinak…?... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha zaujala čtenáře svým dojemným příběhem o druhých šancích a vztazích. Mnozí vyzdvihují její schopnost vyvolat silné emoce a zamyšlení nad životem. Příběh hlavní hrdinky Báry, která se vrací z nebe, je plný laskavosti a humoru. Čtenáři oceňují autorčin jedinečný styl psaní a poutavé vyprávění, které je vtáhne do děje. Kniha se stala oblíbenou nejen pro romantické prvky, ale i pro hluboké myšlenky o lidskosti a empatii. Více v komentářích.

Komu by se kniha Kde končí nebe mohla líbit?

• Čtenáři hledající dojemné příběhy
  • Milovníci knih s romantickými prvky
  • Ti, kdo se zajímají o témata života a smrti
  • Fanoušci autorčiných předchozích děl
  • Čtenáři toužící po inspiraci a naději

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kde končí nebe. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Vendyorit
23.02.2026

Velmi ctiva kniha.

všech 104 komentářů

Související novinky - Kde končí nebe (1)

Korunní princezny, Sparrow a další knižní novinky (20. týden)

14.05.2023

-vy nevidíte, jak zablácené máte boty? - utrhla se na mě, sotva jsem překročila práh. - Ta špína se roznese po celé chodbě! A uklízet ji samozřejmě budou zdejší obyvatelé, nikoli jejich pofidérní návštěvy! Kam to jenom spěje tenhle divný, zkažený svet? - -To je vážně dobrá otázka,-přikývla jsem bez sebemenšího náznaku ironie.

Kniha Kde končí nebe v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně112x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi