Vzpurná čarodějka přehled
Karmínová můra série
< 2. díl
Rune je na útěku. Od chvíle, kdy ji Gideon – lovec čarodějnic a muž, kterého milovala – vydal do rukou nepřátel, všichni prahnou po její hlavě. Pokud chce přežít, musí se spojit s nebezpečnou Cressidou Rosebloodovou, jenže záhy zjistí, že by vítězství Cressidy, která plánuje obnovit vládu čarodějek, přineslo všem zúčastněným jen zkázu. Proto se vydá její plán zmařit. Gideon chce za každou cenu dokázat nové republice svou loajalitu, a tak je připraven obětovat dokonce i Rune. S každým okamžikem je ale jasnější, že city mezi nimi nezmizely – a že budou čelit volbě, která může zničit buď jejich lásku, nebo celý svět.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Druhý díl duologie o vztahu lovce a čarodějnice přináší napínavý a emotivní příběh. Čtenáři oceňují, jak se postavy vyvíjejí a překonávají své předsudky. Vztah mezi Rune a Gideonem je plný napětí, lásky a intrik. Mnozí doporučují tuto sérii pro její silné postavy a poutavý děj, který udržuje čtenáře v napětí až do konce. Závěr je emocionální a mnozí čtenáři se k této sérii chtějí vrátit. Více v komentářích.
Komu by se kniha Vzpurná čarodějka mohla líbit?
- Fanoušci romantických fantasy příběhů
- Čtenáři, kteří mají rádi napínavé děje
- Milovníci silných a komplexních postav
- Ti, kdo ocení akční a emotivní zakončení
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzpurná čarodějka. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 22 komentářůSouvisející novinky - Vzpurná čarodějka (1)
Kniha Azraelova, Paraziti a další knižní novinky (42. týden)
12.10.2025
Kniha Vzpurná čarodějka v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 12x |
| v Přečtených | 148x |
| ve Čtenářské výzvě | 8x |
| v Doporučených | 10x |
| v Mé knihovně | 156x |
| v Chystám se číst | 118x |
| v Chci si koupit | 48x |
| v dalších seznamech | 8x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
přátelství, kamarádství magie, kouzla láska čarodějnice lovci čarodějnic pro dospívající mládež (young adult) romantasyKristen Ciccarelli také napsal(a)
| 2025 | Nelítostný lovec |
| 2018 | Poslední Namsara |
| 2019 | Uvězněná královna |
| 2020 | Dcera noci |
| 2025 | Vzpurná čarodějka |

86 %
79 %

Tady půjdu asi proti proudu, ale mně se víc líbil první díl. Tady se mi to místama zdálo překombinované, Runě jsem občas nerozuměla, někdy ke konci jsem jí ani nevěřila a přeskočila pár odstavců s myšlenkou jakože "Blá, blá, blá ... A opravdu se některé věci omílaly pořád dokola.