Do třetice všeho zlého přehled
Kamila Javůrková série
1. díl >
Detektivní román ze současného českého prostředí vypráví o ženě, jejíž přítelkyně je zavražděna a ona řeší problémy spojené s její smrtí. Rozvedená Kamila opouští Prahu, aby bydlela u přítelkyně Marty ve svém rodném městě. Marta jí však nepřichází naproti a když se dostane do jejího domu, zjistí, že přítelkyně byla zavražděna. Kamila se ujímá péče o její děti, nastupuje do plánovaného zaměstnání v cestovní kanceláři, a z policejního vyšetřování i vlastního pátrání se dozvídá o Martiných podnikatelských plánech. Stává se svědkem dalších tragických událostí a v závěru jde o život i jí osobně. Nechybí ani úspěšný milostný románek s policejním vyšetřovatelem. zdroj: www.pitaval.cz ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Do třetice všeho zlého. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 7 komentářůSouvisející novinky - Do třetice všeho zlého (0)
Kniha Do třetice všeho zlého v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 38x |
| ve Čtenářské výzvě | 1x |
| v Doporučených | 2x |
| v Mé knihovně | 40x |
| v Chystám se číst | 6x |
| v Chci si koupit | 2x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Jana Abrahamová také napsal(a)
| 2006 | Slepý dům |
| 2015 | Útěk na druhý břeh |
| 2004 | Do třetice všeho zlého |
| 2006 | Šamanky z Maxova |
| 2008 | Poslední zpověď |

95 %
75 %

(SPOILER) Tento romantický a detektivní příběh se mi zalíbil od samého začátku. Byl napínavý a čtivý, chtěla jsem vědět víc a víc, jak bude tragická událost pokračovat. Vražda hned na začátku, vyšetřování se ujal sympatický inspektor Přemysl Javůrek. Kamile byl od začátku sympatický a sama se netajila tím, že i ona bude pátrat po vrahovi své přítelkyně.
Na scéně se objevovaly další a další osoby, všechny většinou milé a sympatické, ale která z nich lže a kdo je vrahem? Objevila se další tragédie a s ní otázka, zda sebevražda byla skutečně sebevraždou a nebyla to ve skutečnosti také vražda. Kamila si nedala pokoj, stále pátrala, až ji to málem stálo život. Kniha byla moc zajímavá, líbila se mi, až na to, že jsem v textu našla hodně chyb a překlepů. Zjistila jsem, že kniha je vlastně prvním dílem, že za ní následují druhý a třetí díl. Ráda si přečtu i ty další.