Já jsem přehled

Marta Foučková

Jsem série

< 2. díl

Kniha je zaměřena na poznání vyšších světů a ukazuje, jak hluboce souvisí všechno se vším a jak se každá bytost musí snažit nejen splnit svůj úkol zde na Zemi, ale uvědomit si i svůj vztah k celému vesmírnému Bytí v lásce a moudrosti.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Já jsem. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Artim
08.11.2025

Musím se přiznat, že první kniha mě pohltila více. Bylo pro mě vzrušující cestovat spolu s klienty autorky do jejich minulých životů a objevovat a zároveň se utvrzovat, že tu nejsme jen jedenkrát.
Druhá kniha je nástavbou a soustředí se více na pochopení božské podstaty a propojení na absolutního Boha.
Přistihl jsem se, že se vždy těším na ty úryvky psané kurzívou a na konci hltal zvěsti o Atlantidě, byť nepodložené, spíše přání. Nicméně jako "podložené", pokud se to tak dá říci, beru vysvětlení funkce velkých pyramid v Gíze. To bylo vskutku ohromující, musím říci.
Z knihy jsem si ale přesto odnesl poselství, které chtěla vyslat - uvědomění, že tu nejsme jen tak a že to, jak jsme naložili se svou minulostí, vyústilo ve stav naší přítomnosti, a že právě nyní budujeme svou budoucnost a to nejen v tomto životě.
Díky za tu lekci, paní autorko!

všech 27 komentářů

Související novinky - Já jsem (0)

Kniha Já jsem v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně63x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi