Jizvy ve hvězdách přehled

Jizvy ve hvězdách
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542660/bmid_jizvy-ve-hvezdach.jpg 3 17 17

Příběh složitého dospívání a hledání vlastní sexuality nejen pro fandy Srdcerváčů. Kyu a Jae žijí v Soulu a kdysi bývali nejlepšími kamarády, pak se ale odcizili a nyní se potkávají výhradně v basketbalovém týmu. Protože však oba chtějí vyhrát sezónu, jsou nuceni spolu strávit více času a znovu se sbližují. Kyu má klidnou povahu a je tajně zamilovaný do Jaeho – což mu ale nemůže říct, Jae je vyhlášený sukničkář, král školy a má výbušnou povahu. V maturitním ročníku v sobě náhle nacházejí útěchu a postupně překročí hranici pouhého přátelství. Jsou připravení přiznat si své skutečné city?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jizvy ve hvězdách. Přihlašte se a napište ho.

ElessaRiverbow
02.12.2024 3.5 z 5

(SPOILER) Od knihy jsem neměla žádná velká očekávání – bavila jsem se o ní s několika lidmi a ti ze čtení nadšení nebyli. Od začátku to bylo čtivé a příběh rychle plynul, a proto jsem přečetla knihu za poměrně krátkou dobu. Příběh hodně připomínal klasickou fanfikci z Wattpadu a měl v sobě spoustu k-dramatových klišé. Já ale na tyto věci byla v dospívání ujetá, takže to na mě působilo lehce nostalgicky. Postavy mi přišly takové nijaké a často mi přišlo, že hlavní hrdinové ani sami neví, co chtějí. Konec mě ale srazil na kolena – zhruba posledních 40 stran jsem brečela jako želva. Co to bylo za konec?! Já doufala v happyend a ono tohle?! Jako celek je to ale bohužel takový průměr.

Moc děkuji @humbook a @humbook_blogeri za poskytnutí knihy k recenzi #humbookblogeri

LEVI-MAXSAM
27.11.2024

(SPOILER) Asi nejhorší kniha, kterou jsem kdy v životě četl, absolutní slátanina zasazená do Koreje, otřesný zbytečný konec autorka vlastně potrestala toho nejhodnějšího a ti zlí si žijí dál. Pojmenování černovlásek a hnědovlásek jsou naprosto dementní. Autorce bych doporučoval, aby žádné knihy už nepsala a věnovala se nějaké jiné činnosti. Kniha je ztráta času i peněz.

LuciaSangster
21.11.2024 3 z 5

Tahle knížka je spíš pro lidi, co mají rádi Kdrama. Je toho tady všeho směs. Někdy mi přišli postavy, že sami nevěděli, co chtějí.

Hlavně tahle knížka obsahuje násilí, spicy scény, romantiku, sebepoškozování, hodně dramat. Prostě tahle knížka mi nesedla, ale to neznamená, že nesedne někomu jinému. Některé scény mi přišli nedopracované.
Ale musím uznat, že autorka si dala velkou práci s těžkými tématy. Dobře je vystihla a podala je čtenáři. Jinak se to četlo dobře. Bohužel mě to neuchvátilo jako většina knížek.

Moc to ve mně nevyvolalo emoce, což je škoda. Příběh by pak dostal jiný směr a určitě by působil lépe. Hlavně se zde často opakovala slova, která po určité době lezla na nervy.

Zakončeno a dvakrát podtrženo – knížka je příjemná, jen od ní neočekávejte nic velkého. Ukáže vám těžká témata, o kterých by se mělo mluvit.

Dekuku za knihu @humbook @humbooblogeri #humbookblogeri

Prostě já, Bouře a běs a další knižní novinky (41. týden)

06.10.2024

Kniha Jizvy ve hvězdách v seznamech

Autorovy knížky

2024  68%Jizvy ve hvězdách