Jiné místo přehled

Kateřina Karolová

Mělo jít o pohodovou vyjížďku. Pak se ale objevila mlha... Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích. Kde jinde prohloubit rodící se vztah než na tichém místě v obklopení lesů? Po příjezdu se rozhodnou prozkoumat nejbližší okolí, a i když se schyluje k dešti a na krajinu padá hustá mlha, vydají se na kolech cyklostezkou vedoucí do Vizovic. Plánovaný výlet je krátký, pouze pár kilometrů naprosto bezpečnou trasou… Co by se tak mohlo stát?!... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha "Jiné místo" přináší napínavý příběh, který se odehrává v tajemné atmosféře lesů. Hlavní postavy, Monika a Oliver, se vydávají na cyklovýlet do Luhačovic, kde je překvapí hustá mlha. Čtenáři oceňují jednoduchý styl a krátké kapitoly, které umožňují rychlé čtení. Příběh nabízí záhady a vyžaduje od čtenářů vlastní interpretaci konce, což zanechává silný dojem. Někteří čtenáři však postrádají větší hloubku a propracovanost, což ovlivňuje jejich celkový pocit z knihy. Více v komentářích.

Komu by se kniha Jiné místo mohla líbit?

• Fanoušci mysteriózních příběhů
  • Čtenáři hledající napínavé a rychlé čtení
  • Milovníci hororových prvků v literatuře
  • Ti, kteří ocení otevřené konce a prostor pro fantazii

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jiné místo. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

FejKýý
předevčírem

Tak ale co ten konec? Potřebovala bych akutně pokračování. Vím, že je to konec, že má člověk použít svou představivost, ale já mám radši uzavřené konce. Každopádně příběh se mi líbil. Knihu jsem přečetla za dva dny. Více se mi sice líbila kniha Odbočka v lesích, ale toto nebylo taky špatné. Opět chválím krátké kapitoly. Už se těším na další knihy autorky.

všech 218 komentářů

Související novinky - Jiné místo (3)

10 nejčtenějších knih (březen)

15.03.2023

Tichý pláč, Papírový palác a další knižní novinky (9. týden)

26.02.2023

10 nejčtenějších knih (únor)

16.02.2023

Kniha Jiné místo v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně174x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi