Lucas přehled

Marcy Jell

Byla jsem italská princezna na vrcholu popularity. Jasně, oslovení princezna je přehnané Ale, sakra, měla jsem všechno, co jsem chtěla. Peníze, postavení, milence. Věděla jsem, že můžu cokoliv! Nikdo si mě nedovolí zastavit. Všichni vědí, že můj otec je Salomon Vannini. A jméno Vannini mělo v našem světě váhu. Hlavně v tom mafiánském tedy do doby, než jsem krutě narazila! Probudit se po perfektním mejdanu v cizí zemi by nebyl problém – taky by se to nestalo poprvé. Ale já si nic nepamatovala! Kdo, sakra, byli ti čtyři muži? Kdo byli Delaneyové? Co po mně chtěli? A hlavně – co po mně chtěl on, Lucas! Byl ztělesněním démona sexu. Byl tak žhavý, že kdyby to bylo legální a on se nechoval jako idiot, spala bych s ním kdekoliv a kdykoliv. Takhle jsem se jen obrnila a modlila, ať mě otec dostane co nejdřív domů. Jenže čím déle jsem v blízkosti Lucase byla, tím víc začaly na povrch vyplouvat věci, co měly zůstat spát. Pravda, kterou jsem se neměla dozvědět... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Čtenáři této knihy vyzdvihují její zábavnost a svižné tempo. Lucas a Valentina, hlavní postavy, si získali sympatie mnoha čtenářů. Jejich interakce jsou plné humoru a napětí, což přispívá k celkovému zážitku. Někteří čtenáři si přejí delší příběh, ale i tak hodnotí knihu velmi pozitivně. Bonusové kapitoly jsou často zmiňovány jako příjemný doplněk, který čtení obohacuje. Celkově se jedná o skvělou volbu pro ty, kteří hledají oddechové a zábavné čtení. Více v komentářích.

Komu by se kniha Lucas mohla líbit?

• Fanoušci romantických a akčních příběhů
  • Čtenáři, kteří mají rádi humor a napětí
  • Milovníci mafiánských témat
  • Ti, kdo ocení rychlé a čtivé děje
  • Čtenáři hledající oddechové čtení

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lucas. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Mi-šu-le
02.12.2025

Vzhledem k tomu, že jsem měla vždy slabost spíš pro starší muže (ne staré, ale starší), tak bych osobně brala Lukase jako staršího hot bráchu, co po něm jedou všechny kámošky. :D Trochu mi vadilo, že se druhý díl dost podobá tomu prvnímu, alespoň v některých částech, avšak napětí a jiskření to dost vyrovnalo. Kniha je rozhodně čtivá, nemohla jsem se odtrhnout a těším se na dalšího bratra. Jsou to nenáročné příběhy, vždy u toho vypnu, jen mi přijdou vždy tak nějak useknuté. A co teda hodně kvituju, tak je ochutnávka z dalšího dílu!!! To je top.

všech 60 komentářů

Související novinky - Lucas (0)

Kniha Lucas v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně253x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi