Ještě nejsem pod zemí přehled

Holly Jackson

Jet zbývá už jen posledních sedm dní života. A hodlá je využít k tomu, aby našla svého vraha! Když se sedmadvacetiletá Jet probudí v nemocnici, čeká ji šokující zjištění. Byla brutálně napadena, má devastující zranění hlavy a před sebou jen týden života. Mladá žena se rozhodne, že zbývající čas využije k nalezení svého vraha. Při pátrání proniká stále hlouběji do dosud skrytých tajemství své rodiny a všech blízkých. Stihne Jet zjistit včas pravdu o svém životě a také o své smrti?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2025 , Cosmopolis
Originální název: Not Quite Dead Yet, 2025

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ještě nejsem pod zemí. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Deia
25.11.2025

Príbeh ma celkom bavil. Je napísaný ľahko, stránky rýchlo ubiehajú a ten nápad s vyriešením vlastnej vraždy mi prišiel super. Tiež sa mi páčilo, ako autorka poňala postupné zhoršovanie stavu hlavnej postavy a aj jej pohľad na zomieranie. Čo sa mi menej páčilo sú postavy. Jet je síce dospelá, ale veľmi sa tak nespráva a v podstate je dosť otravná. Zvyšok jej rodiny je strašný (až na otca, ale ten tam je málo). A hlavne jej matka... Billy je fajn, len trochu nezaujímavý. Spočiatku som mala chuť len pretočiť strany niekde k posledným kapitolám a zistiť, kto jej to spravil, lebo to ma naozaj zaujímalo. Ale postupne som si našla k príbehu aj postavám cestu a začalo ma to baviť viac, hlavne Jet počas svojho pátrania odhaľovala kopu zaujímavých tajomstiev. Vraha som v podstate tušila, ale až do konca som si nebola istá. Celkovo je to príjemná jednohubka a určite si od autorky ešte niečo prečítam (len nie tak skoro).

všech 4 komentářů

Související novinky - Ještě nejsem pod zemí (3)

Za sedm dní zemře. Stihne vyřešit vlastní vraždu? Holly Jacksonová přichází s prvním thrillerem pro dospělé

16.11.2025

Období trnů, Porušený slib a další knižní novinky (43. týden)

19.10.2025

Kniha Ještě nejsem pod zemí v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně48x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi