Jen když jsme to my přehled
Bergman Brothers série
1. díl >
Willa je hvězda univerzitního fotbalového týmu – divoká, cílevědomá, tvrdohlavá. A Ryder Bergman? Urostlý mlčenlivý týpek, který odmítá brát její existenci na vědomí. Což by nevadilo, kdyby zoufale nepotřebovala poznámky, jež profesor bůhvíproč půjčil jen jemu. Když je okolnosti donutí spolupracovat na závěrečném projektu, Willa a Ryder rozehrají hru plnou naschválů, přičemž oba jsou odhodlaní stát se vítězem. Jenže ve hře, do které se připletou city, je hranice mezi vítězstvím a prohrou nečekaně tenká.... celý text
Originální název: Only When It's Us, 2020
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha "Jen když jsme to my" se ukazuje jako příjemná romantická oddechovka. Příběh se dotýká vážných témat, jako jsou zdravotní problémy a osobní trauma. Hlavní postava Willa, fotbalová hvězda, je občas obtížná a její chování rozděluje názory čtenářů. Ryder, její protějšek, přináší do příběhu hloubku a empatii, což mnozí čtenáři oceňují. Ačkoli někteří čtenáři považují Willu za nesympatickou, jiní chválí dynamiku mezi hlavními postavami a emocionální náboj příběhu. Celkově kniha nabízí mix romantiky a vážných témat, což ji činí zajímavou pro široké spektrum čtenářů. Více v komentářích.
Komu by se kniha Jen když jsme to my mohla líbit?
- Čtenáři hledající romantické příběhy s hloubkou
- Milovníci slow-burn romantiky
- Fanoušci knih s vážnými tématy
- Čtenáři, kteří ocení silné postavy
- Ti, kdo mají rádi příběhy o osobním růstu
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jen když jsme to my. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 48 komentářůSouvisející novinky - Jen když jsme to my (1)
Knižní novinky (30. týden)
20.07.2025
Kniha Jen když jsme to my v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 10x |
| v Přečtených | 208x |
| ve Čtenářské výzvě | 12x |
| v Doporučených | 6x |
| v Mé knihovně | 146x |
| v Chystám se číst | 183x |
| v Chci si koupit | 36x |
| v dalších seznamech | 6x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Chloe Liese také napsal(a)
| 2025 | Jen když jsme to my |
| 2025 | Vždycky jen ty |
| 2022 | Two Wrongs Make a Right |
| 2023 | Better Hate than Never |
| 2025 | Once Smitten, Twice Shy |

89 %

Sportovní romance, které se většinou vyhýbám, ale tahle mě opravdu překvapila. Willa byla občas až moc tvrdohlavá a svým chováním mě dokázala vytočit, ale právě díky tomu jejich vztah působil opravdově. Ryder byl naopak její dokonalý protipól – klidný, trpělivý a neskutečně sympatický. Jejich slovní přestřelky, naschvály a pomalé sbližování jsem si moc užila. A nejvíc oceňuju, jak citlivě autorka pracovala s Ryderovou sluchovou vadou a ukázala, že to z něj nedělá slabšího, ale ještě silnější postavu.