Jednou to všechno bude tvoje přehled
Dnešek je prostě další dokonalý den na konci světa. Nikdo neví, kde byl, když kauzální válka začala. Vlastně si nemá kdo vzpomenout, a kdyby ano, nemá si na co vzpomenout; a to je celá ta věc v kostce. Byli jsme bojovníci s časem a rozbili jsme ho. To já jsem zastavil čas. Ukončil jsem boje, napravil škody, jak jen to šlo. Pak jsem přišel sem, kde je konec všeho, a dal jsem si úkol: nesmím dovolit, aby se něco tak strašného ještě někdy opakovalo. Nové odvážné dílo oceňovaného autora Adriana Tchaikovského – chytrý a vtipný příběh o cestování časem a paradoxech.... celý text
Originální název: One Day All This Will Be Yours, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jednou to všechno bude tvoje. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 4 komentářůSouvisející novinky - Jednou to všechno bude tvoje (1)
Šéf na zabití, Už jsme se potkali a další knižní novinky (29. týden)
13.07.2025
Kniha Jednou to všechno bude tvoje v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 15x |
| ve Čtenářské výzvě | 1x |
| v Doporučených | 1x |
| v Mé knihovně | 31x |
| v Chystám se číst | 26x |
| v Chci si koupit | 15x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Adrian Czajkowski také napsal(a)
| 2018 | Děti času |
| 2022 | Střepy Země |
| 2020 | Klec duší |
| 2010 | Impérium černé a zlaté |
| 2020 | Psí vojáci |

90 %
77 %

Úvodní epizodickou čtvrtinu považuji za nejlepší. Krutá, cynicky vtipná, ale především nápaditá. Problém nastává s nástupem dalších postav. Mizí lehkost psaní a atmosféra vyprávění se mění. Což by nebylo na škodu, kdyby nedějový začátek nebyl tak třeskutě originální a zábavný.
Objektivně by to bylo za 3.5 neb tomu v závěru nepěkně spadne řetěz, ale do té doby je to (ne)milá jednohubka.