Jednou ano, dvakrát ne přehled
West je úspěšný středoškolák a má vše, co si jen může přát. Avšak jednoho dne se probudí po nehodě v nemocnici – ochrnutý a bez možnosti mluvit. Jediný způsob, jak se se může dorozumívat s okolím, je mrkání: Jednou znamená ano, dvakrát ne. West je naprosto zoufalý a neustále ho pronásledují děsivé noční můry. Jediné, co ho udržuje při smyslech, jsou návštěvy Olivie, pacientky z vedlejšího pokoje. Ta mu pomáhá s uzdravováním, informuje ho o všem důležitém a je jeho největší oporou. Ovšem co se stane, jestli se West vyléčí? Uvidí se ještě někdy? A můžou se oba ještě někdy vrátit do normálního života? Skvělý román o lásce, ztrátě a o tom, co je v životě opravdu důležité.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Čtenáři vyjadřují nadšení z této knihy. Mnozí ji považují za překvapivou a dojemnou. Někteří čtenáři byli ohromeni nečekanými zvraty a emocionálním nábojem příběhu. Jiní však vyjádřili zklamání z očekávání, které se nesplnilo. Kniha se líbila pro svou hloubku a psychologické prvky, ale také se našli ti, kteří ji považovali za nedostatečně rozvinutou. Celkově vzbuzuje silné reakce a doporučení k přečtení. Více v komentářích.
Komu by se kniha Jednou ano, dvakrát ne mohla líbit?
- Čtenáři hledající emocionální příběhy
- Milovníci psychologických románů
- Fanoušci nečekaných zvratů v ději
- Čtenáři, kteří ocení hluboké myšlenky
- Ti, kdo mají rádi příběhy o lásce a ztrátě
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jednou ano, dvakrát ne. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 94 komentářůSouvisející novinky - Jednou ano, dvakrát ne (0)
Kniha Jednou ano, dvakrát ne v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 435x |
| ve Čtenářské výzvě | 35x |
| v Doporučených | 37x |
| v Mé knihovně | 108x |
| v Chystám se číst | 298x |
| v Chci si koupit | 58x |
| v dalších seznamech | 4x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

86 %
77 %
Jednou ano, dvakrát ne
Oceňuji především originální a zajímavé téma a to, že mě kniha rychle vtáhla do svého děje.