Jednou ano, dvakrát ne přehled

Cylin Busby

West je úspěšný středoškolák a má vše, co si jen může přát. Avšak jednoho dne se probudí po nehodě v nemocnici – ochrnutý a bez možnosti mluvit. Jediný způsob, jak se se může dorozumívat s okolím, je mrkání: Jednou znamená ano, dvakrát ne. West je naprosto zoufalý a neustále ho pronásledují děsivé noční můry. Jediné, co ho udržuje při smyslech, jsou návštěvy Olivie, pacientky z vedlejšího pokoje. Ta mu pomáhá s uzdravováním, informuje ho o všem důležitém a je jeho největší oporou. Ovšem co se stane, jestli se West vyléčí? Uvidí se ještě někdy? A můžou se oba ještě někdy vrátit do normálního života? Skvělý román o lásce, ztrátě a o tom, co je v životě opravdu důležité.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: 2014 , CooBoo
Originální název: Blink Once, 2012

Co říkají o knize uživatelé?

Čtenáři vyjadřují nadšení z této knihy. Mnozí ji považují za překvapivou a dojemnou. Někteří čtenáři byli ohromeni nečekanými zvraty a emocionálním nábojem příběhu. Jiní však vyjádřili zklamání z očekávání, které se nesplnilo. Kniha se líbila pro svou hloubku a psychologické prvky, ale také se našli ti, kteří ji považovali za nedostatečně rozvinutou. Celkově vzbuzuje silné reakce a doporučení k přečtení. Více v komentářích.

Komu by se kniha Jednou ano, dvakrát ne mohla líbit?

• Čtenáři hledající emocionální příběhy
  • Milovníci psychologických románů
  • Fanoušci nečekaných zvratů v ději
  • Čtenáři, kteří ocení hluboké myšlenky
  • Ti, kdo mají rádi příběhy o lásce a ztrátě

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jednou ano, dvakrát ne. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Divkazlesa
03.07.2025

Oceňuji především originální a zajímavé téma a to, že mě kniha rychle vtáhla do svého děje.

všech 94 komentářů

Související novinky - Jednou ano, dvakrát ne (0)

Kniha Jednou ano, dvakrát ne v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně108x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi