Návrat domů přehled
Jana Kippová série
< 3. díl
Jana Kippová opouští Smalanger, aby se zúčastnila zahájení své výstavy ve Stockholmu. Tam ji znovu dostihne její minulost a zároveň se před ní otevřou nové příležitosti. Možná to znamená šanci na důstojný život. S láskou a uměním, bez Johna, bratra, Diany a dalších, kteří se ozývají ze severu. Jenže domov a rodina v ní zakořenily až příliš hluboko a minulost má znepokojivou tendenci se opakovat. Podaří se Janě najít své místo ve světě a osvobodit se od paralyzujících traumat?... celý text
Originální název: Sen for jag hem, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návrat domů. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 14 komentářůSouvisející novinky - Návrat domů (1)
Zlost a zkáza, Ztracený syn a další knižní novinky (16. týden)
13.04.2025
Kniha Návrat domů v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Přečtených | 69x |
| ve Čtenářské výzvě | 11x |
| v Doporučených | 4x |
| v Mé knihovně | 37x |
| v Chystám se číst | 41x |
| v Chci si koupit | 12x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Karin Smirnoff také napsal(a)
| 2024 | Můj bratr |
| 2024 | Dívka v orlích spárech |
| 2024 | Naše matka |
| 2025 | Dívka v rysích drápech |
| 2025 | Návrat domů |

88 %
77 %

Návrat do kippovic temnoty aneb do třetice všeho úplně nejvíc rozjebaného... ač je zde tentokrát ta urputná zběsilost z předchozích dílů značně na ústupu, já se opět totálně namotala a hltala každý jeden jany zoufalý pokus o smír se zákeřnou vnitřní tasemnicí.
Dokáže tahle holka vůbec někdy uzdravit tohle svoje navztekané a zlomené malé já, které ji nemilosrdně trestá tím vším životním marastem aka nezasloužila sis lásku vlastních rodičů, nezasloužíš si nikdy nic... kolotoč zmaru se roztáčí zas a znova... neumíš... nevíš... hledáš a bojuješ... ničíš a bolíš... opět tolik pohledů na ničivé důsledky v dospělém přežívání nemilovaného dítěte, že z toho chladu člověka až zebe.