Jako padá sníh přehled

Erin Doom

Ivy vyrostla mezi zamrzlými jezery a panenskými lesy obklopená sněhem, který nadevšechno miluje. Když však osiří a je nucena se přestěhovat do Kalifornie, nemůže přestat myslet na to, o co všechno přišla, a také na nebezpečné tajemství, jež bedlivě střeží. Jediným členem rodiny, který jí zbyl, je její laskavý kmotr John a jeho rodina, jenomže Ivy záhy zjistí, že Johnův syn Mason už dávno není ten roztomilý chlapeček, kterého zná z fotek. Když se na ni poprvé zlověstně usměje, Ivy si uvědomí, že jejich soužití bude mnohem těžší, než si myslela. Mason ji totiž u sebe doma nechce a nesnaží se to skrývat. Zatímco se Ivy snaží plavat v divokých vlnách svého nového života na břehu oceánu, Kanada a její tajemství ji nepřestávají trýznit. Dokáže její srdce, čisté jako sníh, znovu rozkvést a překonat třeskutý mráz?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2024 , King Cool
Originální název: Nel modo in cui cade la neve, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jako padá sníh. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Lvhrss366
11.12.2025

Nooo...
Slzotvůrce byl boží. To bez debat.
Tohle bylo taky fajn, ale prostě...

Slzotvůrce byl hodně namáhavý na emoce. S člověkem to zmítalo tam, zpátky, tam, zpátky.
Tohle, bylo v tom méně beznaděje, bolesti a kruté minulosti.
Hlavní postavy byly fajn, ale zase. Rigel a Nika byli moji nerozluční přátelé. Možná spíš já.
Proti Ivy nic nemám, ale Mason...toho jsem si nijak neoblíbila. Asi ho nikdy nepochopím. Prostě je taková postava, která je dobrá na doplnění děje, ale jinak není ničím zajímavá.
Ani vedlejší postavy tady nebyly tak propracované.
Ve Slzotvůrci jsem milovala všechny, až na Lionela teda.

No, abych tady jen nebásnila o Slzotvůrci a nehejtila Jako padá sníh, tady máte jedno obrovské plus.
Krajina. Ty popisy. Jako kdybych se tam přenesla a viděla, cítila, slyšela.
Nádhera.

4/5
Není důvod proč si nepřečíst :)

P.S.: Trochu mě překvapily ty scény ve škole. Myslím teroristy. Bylo to hustý, ale...nějak mi to do toho prostě nesedělo. Nevím. Ale zároveň to asi k téhle knize prostě patří.
(srdickooo)

všech 12 komentářů

Související novinky - Jako padá sníh (1)

Sezona pomsty, Vyrytá znamení a další knižní novinky (47. týden)

17.11.2024

Kniha Jako padá sníh v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně86x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi