Ptáčník přehled
Jack Caffery série
1. díl >
Detektiv Jack Caffery umí nahnat hrůzu i nejprotřelejším kriminálníkům, ale tentokrát už od začátku tuší, že ho čeká procházka peklem. Když je na opuštěném předměstí Londýna nalezeno pět mrtvol bestiálně znetvořených a sexuálně zneužitých žen, zavládne mezi přivolanými policisty zděšení.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha je drsným a temným thrillerem, který zanechává silný dojem. Příběh sleduje detektiva Jacka Cafferyho, jehož vyšetřování je plné brutality a morbidních detailů. Čtenáři oceňují autorčin styl psaní, který dokáže udržet napětí až do poslední stránky. I když je příběh místy nechutný, mnozí čtenáři jej považují za nezapomenutelný zážitek, který stojí za to přečíst, i když ne pro slabé povahy. Každý díl série přináší nové výzvy a překvapení, což láká k dalšímu čtení. Více v komentářích.
Komu by se kniha Ptáčník mohla líbit?
- Fanoušci temných a brutálních thrillerů
- Čtenáři, kteří hledají napínavé příběhy
- Milovníci detektivních záhad
- Příznivci psychologických dramat
- Čtenáři, kteří mají rádi složité zápletky
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ptáčník. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 188 komentářůSouvisející novinky - Ptáčník (0)
Kniha Ptáčník v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 4x |
| v Chystám se číst | 321x |
| v Chci si koupit | 63x |
| v dalších seznamech | 4x |

86 %

Na prvotinu se autorka pořádně rozmáchla. Standardní šablona thrilleru se nemění - vrah magor, bizarní vraždy (celkem hodně), vyšetřovatelé s vlastní minulostí a motivací, depresivní prostředí. Ke všemu něco přidá až celek působí steroidově. Ale to vůbec nevadí, je to čtivé, napínavé a i s menším odstupem si to pamatuji.