Iracionálně váš...: Úvahy o ztracených ponožkách, šroubech do dívčích hlav a dalších existenciálních záležitostech přehled
Autor ve své publikaci nabízí rady a odpovědi na zvláštnosti odehrávající se v běžném lidském životě. S humornou nadsázkou vede úvahy na téma ztracených ponožek, diet, přátelství, sexu, dětí a jiných vrtochů. Autor několika bestsellerů využívá ve svých odpovědích zkušeností ze svého převratného výzkumu toho, jak o sobě lidé smýšlejí a jak uvažují nad věcmi každodenního života. Společně s ilustrátorem Williamem Haefelim, nastavují zrcadlo naší všednodenní omezenosti. Kniha spolehlivě čtenáře pobaví, poučí a nabídne nový úhel pohledu na problémy, které nás trápí.... celý text
Originální název: Irrationally yours: On Missing Socks, Pick-up Lines and Other Existential Puzzles, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Iracionálně váš...: Úvahy o ztracených ponožkách, šroubech do dívčích hlav a dalších existenciálních záležitostech. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 6 komentářůSouvisející novinky - Iracionálně váš...: Úvahy o ztracených ponožkách, šroubech do dívčích hlav a dalších existenciálních záležitostech (0)
Kniha Iracionálně váš...: Úvahy o ztracených ponožkách, šroubech do dívčích hlav a dalších existenciálních záležitostech v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 46x |
| ve Čtenářské výzvě | 5x |
| v Mé knihovně | 14x |
| v Chystám se číst | 21x |
| v Chci si koupit | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
sociální dovednostiDan Ariely také napsal(a)
| 2009 | Jak drahé je zdarma: Proč chytří lidé přijímají špatná rozhodnutí: Iracionální faktory v ekonomice i v životě |
| 2011 | Jak drahá je intuice: Proč nás selský rozum často vede ke ztrátovým rozhodnutím |
| 2012 | Jak drahá je nepoctivost: Proč každému lžeme, hlavně sami sobě |
| 2015 | Iracionálně váš...: Úvahy o ztracených ponožkách, šroubech do dívčích hlav a dalších existenciálních záležitostech |
| 2024 | Nesmyslnost: Jak je možné, že racionálně uvažující lidé uvěří neracionálním „pravdám“? |

55 %
78 %
100 %

Oproti autorovým ostatních knihám, které se zaměřují na určitou tématiku a ukazují věci, nad kterými člověk musí žasnout a navíc se z nich může poučit, jde tohle o dvě třídy dolů.
Většina otázek je prostě hloupých a nezajímavých a Dan Ariely v odpovědích nemá moc příležitostí vymyslet něco chytrého. Což sám určitě ví, protože ve svých odpovědích dost často trolí :)