Hrozivá věštba přehled
Případy Kim Stoneové série
< 18. díl
Na zarostlém hřbitově došlo k brutální vraždě. Oběť, Sandru Deakinovou, musel někdo hluboce nenávidět. Sandra věřila, že dokáže komunikovat s mrtvými. Živou ji naposledy viděla skupina žen, které s ní měly noc před jejím zabitím seanci. Každá z nich žádala Sandru o pomoc. A všechny lžou o tom, proč. Pár dní poté je nalezeno tělo mladíka se stejnými ranami v obličeji, jaké měla i Sandra… Kim Stoneová a její tým mají opět co do činění se sériovým vrahem – a opět vražedně málo času na to, aby zamezili dalšímu jeho řádění.... celý text
Originální název: Deadly Fate, 2023
Co říkají o knize uživatelé?
Čtenáři této série vyjadřují nadšení a touhu po dalších dílech. Mnozí z nich oceňují napínavé příběhy a silné postavy, zejména Kim a její tým. Krátké kapitoly a vtipné interakce mezi postavami udržují čtenáře v napětí. Někteří komentátoři se zamýšlejí nad morálními otázkami, které příběhy přinášejí. I po devatenácti dílech zůstává série oblíbená a čtenáři se těší na další pokračování. Více v komentářích.
Komu by se kniha Hrozivá věštba mohla líbit?
- Fanoušci napínavých detektivních příběhů
- Čtenáři, kteří mají rádi silné ženské hrdinky
- Milovníci humoru a vtipných dialogů
- Ti, kdo se zajímají o morální dilemata v literatuře
- Čtenáři hledající kvalitní a čtivé série
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hrozivá věštba. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 39 komentářůSouvisející novinky - Hrozivá věštba (1)
Když tě ztrácím, Plný dům a další knižní novinky (49. týden)
01.12.2025
„„Nenabízej pravdu nikomu, kdo není připravený ji přijmout.“
Kniha Hrozivá věštba v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 29x |
| v Přečtených | 199x |
| ve Čtenářské výzvě | 32x |
| v Doporučených | 13x |
| v Mé knihovně | 169x |
| v Chystám se číst | 255x |
| v Chci si koupit | 108x |
| v dalších seznamech | 4x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Angela Marsons také napsal(a)
| 2016 | Němý křik |
| 2017 | Tichá modlitba |
| 2016 | Ďábelské hry |
| 2017 | Otevřený hrob |
| 2019 | Skryté karty |

88 %
78 %
40 %

Jedna z mých nejmilejších sérií a i po tolika dílech jsem stále stejně nadšená. Kniha se četla sama, zápletka bezvadná, byla to jízda a já si ji užila plnými doušky, jsem zvědavá, co přijde příště.