Hrozivá věštba přehled

Angela Marsons

Na zarostlém hřbitově došlo k brutální vraždě. Oběť, Sandru Deakinovou, musel někdo hluboce nenávidět. Sandra věřila, že dokáže komunikovat s mrtvými. Živou ji naposledy viděla skupina žen, které s ní měly noc před jejím zabitím seanci. Každá z nich žádala Sandru o pomoc. A všechny lžou o tom, proč. Pár dní poté je nalezeno tělo mladíka se stejnými ranami v obličeji, jaké měla i Sandra… Kim Stoneová a její tým mají opět co do činění se sériovým vrahem – a opět vražedně málo času na to, aby zamezili dalšímu jeho řádění.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2025 , Kalibr
Originální název: Deadly Fate, 2023

Co říkají o knize uživatelé?

Čtenáři této série vyjadřují nadšení a touhu po dalších dílech. Mnozí z nich oceňují napínavé příběhy a silné postavy, zejména Kim a její tým. Krátké kapitoly a vtipné interakce mezi postavami udržují čtenáře v napětí. Někteří komentátoři se zamýšlejí nad morálními otázkami, které příběhy přinášejí. I po devatenácti dílech zůstává série oblíbená a čtenáři se těší na další pokračování. Více v komentářích.

Komu by se kniha Hrozivá věštba mohla líbit?

• Fanoušci napínavých detektivních příběhů
  • Čtenáři, kteří mají rádi silné ženské hrdinky
  • Milovníci humoru a vtipných dialogů
  • Ti, kdo se zajímají o morální dilemata v literatuře
  • Čtenáři hledající kvalitní a čtivé série

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hrozivá věštba. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Theresa.2679
předevčírem

Jedna z mých nejmilejších sérií a i po tolika dílech jsem stále stejně nadšená. Kniha se četla sama, zápletka bezvadná, byla to jízda a já si ji užila plnými doušky, jsem zvědavá, co přijde příště.

všech 39 komentářů

Související novinky - Hrozivá věštba (1)

Když tě ztrácím, Plný dům a další knižní novinky (49. týden)

01.12.2025

„Nenabízej pravdu nikomu, kdo není připravený ji přijmout.

Kniha Hrozivá věštba v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně169x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi