Pečeť smrti přehled
Hříšní lidé Království českého (MOBA) série
I když se Oldřich z Chlumu ocitl v momentální nemilosti českého krále, je povolán do Prahy. Ovšem případ, který mu král svěří, vypadá na první pohled jednoduše - malostranský špitál vlastní darovací listinu krále Václava I. na tři vesnice, ovšem Přemysl II. Otakar si nepamatuje, že by jeho otec špitál obdaroval. Královský prokurátor začne pátrat a narazí na vraždu staroměstské měšťanky, která se nechala vydržovat několika zámožnými muži, kromě jiného i nejvyšším komořím. Ale i když to tak vůbec nevypadá, Oldřich z Chlumu záhy odhalí, že oba zločiny spolu úzce souvisejí. Pomalu začíná rozplétat klubko složitých intrik, které ho tentokrát zavedou do křivolakých a ponurých uliček Starého Města pražského.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Čtenáři oceňují autorův styl a napínavé zápletky. Příběh je plný historických reálií a intrik. Někteří si stěžují na nedostatek emocí nebo rychlé závěry. Přesto většina hodnotí knihu pozitivně a těší se na další díly. Více v komentářích.
Komu by se kniha Pečeť smrti mohla líbit?
- Fanoušci historických detektivek
- Čtenáři, kteří hledají napětí a zvraty
- Milovníci příběhů s bohatými postavami
- Ti, kdo si užívají propracované zápletky
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pečeť smrti. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 63 komentářůSouvisející novinky - Pečeť smrti (0)
Kniha Pečeť smrti v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Přečtených | 966x |
| ve Čtenářské výzvě | 35x |
| v Doporučených | 42x |
| v Mé knihovně | 246x |
| v Chystám se číst | 53x |
| v Chci si koupit | 14x |
| v dalších seznamech | 7x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Praha vraždy 13. století Přemysl Otakar II., 1233-1278 padělatelé středověké Čechy a MoravaVlastimil Vondruška také napsal(a)
| 2014 | Husitská epopej. I, 1400-1415 - za časů krále Václava IV. |
| 2019 | Kronika zániku Evropy: 1984–2054 |
| 2011 | Velký král Přemysl Otakar I. |
| 2019 | Falknovská huť |
| 2002 | Dýka s hadem |

89 %
77 %

Příběh s oblíbenými hrdiny tentokrát ze Starého Města pražského. Případ je zapeklitý a našim vyšetřovatelům bylo zatraceně horko. Ale vše dobře dopadlo a já se zase můžu těšit na další dobrodružství Oldřich z Chlumu a jeho pomocníků.