Dáma z Agor-Nhat přehled

Eva Lassler

Hrdinové Domoviny série

1. díl >

Historicky první gamebook z prostředí RPG Dračí Hlídka. V tomto detektivním dobrodružství pro jednoho hráče se vtělíš do role Eiryona Severina, mladého klerika, který se po devatenácti letech vrací do rodného Smířova na pohřeb svého otce. Hrůzné události ho však krátce na to vyšlou na nebezpečnou cestu po Domovině. Během svého putování následně odhalí nejednu temnou pravdu, jež historie jeho rodu ukrývá.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dáma z Agor-Nhat. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

TaimeTark
29.06.2025

Příjemný kratší gamebook. Amtosféra je výborná. Napětí občas hmatatelné.
Hlavní hrdina i vedlejší postavy sympatické.
Možností přijít k úhoně taky dost. Divoký kanec epický.

Je tam pár nelogických věcí jako např. hledám dům v cizí vesnici, ale není možnost se na cestu zeptat místních, i když jsem minimálně s jedním vesničanem v přímé interakci. Nebo informace, kterou evidentně potřebuju znát, je pod dalším odkazem, ale můžu se rozhodnout, že tu informaci nepotřebuju znát, a jít na druhý odkaz - by mě celkem zajímalo, jaké % hráčů se rozhodlo pro ten druhý odkaz :-))

Celkově pro hráče Dračí hlídky příjemná povinnost, pro ostatní je to kousek, který zpříjemní čas, ale na prdel z něj nepadnete. Těším se na další díl.

všech 6 komentářů

Související novinky - Dáma z Agor-Nhat (1)

Kaligrafie zlomu, Vražedná mysl a další knižní novinky (23. týden)

05.06.2022

Kniha Dáma z Agor-Nhat v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně10x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Eva Lassler také napsal(a)

Eva Lassler
česká, 1989