Hrátky s těstem : Drožďové pečivo snadno, rychle a dokonale přehled

Hrátky s těstem : Drožďové pečivo snadno, rychle a dokonale
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448816/bmid_hratky-s-testem-gz3-448816.jpg 5 47 47

Slané i sladké pečení, které je hotové raz dva Líbí se vám představa domácího pečiva, ale děsí vás vidina, že jeho přípravou strávíte celý den? Tak se vrhněte na ty nejlepší slané i sladké recepty z droždí od pekařky Ivy Trhoňové, které ocení nejen plně zaměstnaní lidé. Dokonalá jídla pro každou příležitost zvládnete levou zadní a k ruce vám bude i srozumitelný fotopostup. Pod vedením praktických rad a tipů si osvojíte všechny správné kroky a už vždy budete pečení zvládat hravě!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hrátky s těstem : Drožďové pečivo snadno, rychle a dokonale. Přihlašte se a napište ho.

_Knihomolka_
03.12.2023 4 z 5

Další krásná a praktická kniha od paní Trhoňové. V úvodu pěkně vysvětleny základy práce s kynutým těstem a ve druhé polovině tolik lákavých receptů, že by jimi ani ten nejmlsnější jazýček nepohrdnul. A poněvadž já nikdy neodcházím s prázdnou a nepatřím ani mezi ty nejvybíravější, nevypůjčila jsem si jich zrovna pomálu :).

Tiama
26.01.2022 5 z 5

Kuchařky obvykle nečtu jako knížky, ale prostě v nich jen listuji a hledám inspiraci nebo už jdu najisto a podle konkrétního receptu se pustím přímo do přípravy, vaření, pečení.. Tato kuchařka je pro mne jiná a stejně jako předchozí dílo Upečeno s láskou jsem ji opravdu přečetla jako klasickou knihu od předmluvy po doslov. Kromě vymazlených receptů tam najdete plno užitečných postřehů a rad. Z doprovodných textů k jednotlivým kapitolám i receptům na člověka dýchá pohoda a povzbudí chuť pustit se do díla. Tak ať se všem daří...

lifeoptimist
01.09.2021 5 z 5

Skvělá knížka pro každého, kdo se chce něco přiučit a zvládnou to i začátečníci. Od paní Trhoňové mám už knihu Pekárnománie a po zkušenostech jsem pátrala po dalších tipech a díky databázi jsem narazila i na tento titul.
Nemohu sice říci, že ji mám kompletně přečtenou, protože recepty jsem proletěla očima a vytipovala si, které zkusím :-)

Knižní novinky (39. týden)

20.09.2020

Kniha Hrátky s těstem : Drožďové pečivo snadno, rychle a dokonale v seznamech