Halt v nebezpečí přehled

John Flanagan

Hraničářův učeň série

Pronásledování zločinců může být smrtelně nebezpečný úkol – dokonce i pro hraničáře. Halt, Horác a Will sledují Tennysonovu stopu z Clonmelu přes Piktu až do Araluenu. Falešný kazatel se svými nohsledy unikl v Hibernii spravedlnosti a Halt nechce dopustit, aby se totéž stalo znovu. V Hibernii porazil Will jednoho z Tennysonových genoveských nájemných vrahů – jenže ještě dva zůstali naživu. Bude Willovo a Haltovo mimořádné lukostřelecké umění stačit na to, aby je zachránilo před úkladnými vrahy? Nebo má Willův učitel před sebou svůj poslední boj?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2010 , Alicanto (Egmont ČR)
Originální název: Halt's peril, 2010

Co říkají o knize uživatelé?

Názory na tuto knihu se výrazně liší. Někteří čtenáři ji považují za slabší díl série, s nedostatečným rozvojem postav a předvídatelným dějem. Jiní však oceňují napínavé momenty a humor, který příběh oživuje. Celkově se zdá, že kvalita knihy klesá, ale stále má své příznivce, kteří si užívají dobrodružství a interakce mezi postavami. Více v komentářích.

Komu by se kniha Halt v nebezpečí mohla líbit?

• Fanoušci fantasy literatury
  • Čtenáři hledající napínavé příběhy
  • Milovníci dobrodružství a humoru
  • Ti, kdo sledují vývoj postav v sérii

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Halt v nebezpečí. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

bear_girl
07.12.2025

Píšu nový komentář. Tamten byl moc krátký.
*Brečící smajlík*
Jeden z mých nejoblíbenějších dílů. Možná to píšu u každého ale to neva. Je to moje nejoblíběnější série takže každý díl je nejlepší.

všech 123 komentářů

Související novinky - Halt v nebezpečí (0)

Kniha Halt v nebezpečí v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených2 454x
v Mé knihovně485x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi