Hrad v Škótsku přehled
Julie Caplin
Romantické úteky série
Schúľte sa do svojho obľúbeného kresla, zababušte sa do huňatej deky a pri vôni vanilky sa začítajte do ďalšieho romantického príbehu z krajiny tisícich hradov a drsnej vysočiny. V jednom škótskom hrade na vás čaká príbeh o dvoch nedokonalých ľuďoch, ktorých spojí dokopy priam dokonalá láska. Keď sa Izzy vráti z vychýrenej kuchárskej školy Killorgally späť do škótskeho hradu, ktorý zdedila, čaká ju tam hneď niekoľko prekvapení. Okrem toho, že vo svojej kuchyni objaví príťažlivého profesora histórie Rossa, jej mama sa počas Izzyinej neprítomnosti pustila do rozsiahlej rekonštrukcie a navyše hrad na Vianoce prenajala skupinke zámožných hostí! A tak Izzy zostáva len niekoľko týždňov na to, aby chátrajúci hrad premenila na kúzelný hotel. Našťastie má hneď niekoľkých pomocníkov a jedným z nich je na prekvapenie všetkých aj Ross. A hoci si to Izzy vôbec nechce pripustiť, začína na neho myslieť čoraz viac...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , CosmopolisOriginální název:
The Christmas Castle in Scotland, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hrad v Škótsku. Přihlašte se a napište ho.

Už klasická Caplinovská romantika ve vánočním čase a sněhu. Škoda, že jsem nečetla v prosinci nebo ve vánočním čase. Už v předchozím díle jsem tušila, že matka hlavní hrdinky nebude má oblíbená postava a bylo tomu tak. Mrzí mě, že konec byl tak rychlý, zmírnila bych tempo a ukázala všechny věci, například co si vybalovali za dárky z punčoch atd. Konec na mě působil kvůli tomu useknutě. Nepochopila jsem četnost výrazu "Aye" v konverzacích, kdyby to bylo nahrazeno slovem "no" možná bych se toho ani nevšimla, byl to pro mě rušivý element.
100 nejčtenějších knih roku 2024
27.12.2024
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
10 nejprodávanějších eknih (leden)
15.02.2023
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Hrad v Škótsku v seznamech
v Přečtených | 2 233x |
v Mé knihovně | 672x |
2018 | ![]() |
2020 | ![]() |
2021 | ![]() |
2019 | ![]() |
2019 | ![]() |
Nenáročná, předvídatelná a romantická oddechovka s řadou hodně svérázných postav (na Xanthe jsem byla dost alergická).