O knize Hra o dědictví
Avery Grambsová má jediný cíl – přežít střední školu, získat stipendium a vypadnout. Její plány však naruší smrt miliardáře Tobiase Hawthorna, který odkáže veškerý svůj majetek právě Avery. V čem je háček? Avery ho nikdy v životě neviděla a nemá ani tušení, co byl zač. Aby převzala své dědictví a zjistila, proč jí bylo odkázáno, musí se vydat do sídla rodiny Hawthornových. Bohužel pro Avery bydlí v tomto sídle Tobiasova rodina, a ta si připadá podvedená. Včetně Tobiasových čtyř vnuků: geniálních a nebezpečných kluků, kteří žili celý život v domnění, že jednoho dne zdědí dědečkův majetek právě oni. Avery se tak propadá do světa plného bohatství a intrik a sama musí přijít na to, jak tuhle hru hrát, aby přežila.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha Hra o dědictví přináší napínavý příběh plný záhad a tajemství. Hlavní postava Avery se stává dědičkou majetku miliardáře Tobiase Hawthorna. Její úkol je jasný, ale situace se komplikuje, když se dostává do středu rodinných intrik. Avery se musí vyrovnat s nástrahami, které na ni čekají v rodinném sídle, a zároveň se zapojit do nebezpečné hry, která zahrnuje její čtyři bratry. Kniha je psaná čtivě a rychle, což čtenářům umožňuje snadno se ponořit do děje a napětí. Více v komentářích.
Komu by se kniha Hra o dědictví mohla líbit?
- Fanoušci napínavých příběhů
- Čtenáři milující záhady a hádanky
- Teenageři hledající dobrodružství
- Milovníci silných ženských postav
Kniha Hra o dědictví v seznamech uživatelů
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 15x |
| v Chystám se číst | 614x |
| v Chci si koupit | 175x |
| v dalších seznamech | 23x |
„Já jsem Hawthorne. Nikdy není moc brzo začít se vytahovat.“
„Všechno je hra Avery Grambsová. Jediná věc, o které v tomhle životě můžeme rozhodnout, je to, jestli hrajeme na vítězství.“
všech 15 citátů najdete u autoraSouvisející novinka - Hra o dědictví
Sedm lístků. Ostrov snů. Životní šance.
19.06.2026
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
záhady bohatství dědictví hádanky pro dívky pro dospívající mládež (young adult) dívčí romány logické hádankyJennifer Lynn Barnes také napsal(a)
| 2022 | Hra o dědictví |
| 2022 | Odkaz Hawthornů |