Hotel Winterhouse přehled
Hotel Winterhouse série
1. díl >
Osiřelá Elizabeth žije s tetou a strýcem, kteří ji jednoho dne pošlou do hotelu Winterhouse. Brzy po příjezdu Alžběta zjistí, že je hotel zahalen tajemstvím i kouzly. V obrovské knihovně objeví magickou knihu a postupně si uvědomuje, že je s hotelem nějak spojená. Rozlušti hádanky, anagramy i složité rébusy a pomoz jí prolomit hotelové prokletí a vyřešit tajuplnou záhadu.... celý text
Originální název: Winterhouse, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hotel Winterhouse. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 55 komentářůSouvisející novinky - Hotel Winterhouse (1)
Knižní novinky (21. týden)
19.05.2019
Kniha Hotel Winterhouse v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 12x |
| v Přečtených | 315x |
| ve Čtenářské výzvě | 54x |
| v Doporučených | 33x |
| v Mé knihovně | 131x |
| v Chystám se číst | 158x |
| v Chci si koupit | 53x |
| v dalších seznamech | 10x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
pro děti pro dívky fantasy pro děti duchové a přízraky hlavolamy knihovny strašidelné domy zima hotely strašidelné příběhyBen Guterson také napsal(a)
| 2019 | Hotel Winterhouse |
| 2020 | Tajemství hotelu Winterhouse |
| 2020 | Záhada hotelu Winterhouse |
| 2022 | Einsteinovi z Vista Point |

80 %
65 %
Hotel Winterhouse
Chtěla jsem se vánočně naladit, ale ani trochu se nepovedlo. Nejen to, kniha mi přišla tak hrozně nezajímavá. Chápu, že nejsem cílová skupina tohoto čtení, ale mohlo by to zaujmout i dospěláka, kdyby to bylo trochu víc propracovanější, dá se říct. Mě to přišlo jednoduchoučké, bez šťávy, nijak zajímavé. Vážně jsem se nudila, a nutila jsem se, abych to dočetla. Nedoporučila bych to ani mladším ročníkům. Umím si prostě představit lepší knihu tohoto žánru, a kam se autorovi zatoulala ta vánoční atmosféra, to opravdu nevím.