Holčička, která milovala hřbitovy – a jiné povídky přehled
Šest dosud nevydaných povídek z pera jedné z nejpopulárnějších autorek detektivních příběhů. Nikdo neumí proniknout do hlavy vraha lépe než úžasná P. D. Jamesová. V téhle sbírce se představuje šest jejích povídek, které dosud knižně nevyšly, a hvězda britské detektivky v nich září stejně jasně jako ve svých nejslavnějších románech. V detektivce někdy nejde jenom o totožnost pachatele. Občas bývají mnohem záhadnější motivy činu a způsob jeho provedení. A přestože se obvykle dozvíme neblahý osud jak oběti, tak vraha, co ta hrstka mazaných zabijáků, kterým se podaří naplánovat a provést dokonalý zločin? Co ti, kteří se nedostanou před soud, ačkoli byli odhaleni? A co ti, kteří se stanou svědky vraždy nebo odhalí zločince, ale rozhodnou se ponechat si tu informaci pro sebe? To jsou některé ze záhad, do nichž se ponoříme v těchto šesti příbězích, jež nás zavádějí do myšlení, vzpomínek, citových pohnutek, ospravedlňování, snů a tužeb stojících za vražednými příčinami a následky.... celý text
Originální název: Sleep No More: Six Murderous Tales, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Holčička, která milovala hřbitovy – a jiné povídky. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 38 komentářůSouvisející novinky - Holčička, která milovala hřbitovy – a jiné povídky (1)
Knižní novinky (7.5. - 20.5.)
07.05.2018
Kniha Holčička, která milovala hřbitovy – a jiné povídky v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 159x |
| ve Čtenářské výzvě | 25x |
| v Doporučených | 4x |
| v Mé knihovně | 106x |
| v Chystám se číst | 78x |
| v Chci si koupit | 10x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Část díla
Holčička, která milovala hřbitovy |
Jojo |
Narozeniny pana Millcrofta |
Oběť |
Velmi žádoucí rezidence |
Phyllis Dorothy James také napsal(a)
| 1986 | Třikrát Adam Dalgliesh |
| 1991 | Pachuť smrti |
| 1992 | Černá věž |
| 2013 | Smrt přichází do Pemberley |
| 2009 | Soukromá pacientka |

86 %
77 %

moc pěkné detektivní povídky od klasické autorky britské detektivky P. D. James která u nás je známa svým charismatickým inspektorem Adam Dalgliesh tentokrát jsou případy v knížce kde ale vraždy zůstanou nevyřešeny Rád se ke knížce budu vracet jako k dalším knihám od autorky