Nový kluk přehled
Sarina Bowen
Hockey Guys série
1. díl >
Jeden druhému prostě nedokážeme odolat! Jmenuji se Hudson Newgate, ale mí spoluhráči mi spoluhráči mi říkají Nový kluk. Brooklyn je má poslední naděje, speciálně po mých špatných výkonech v loňské sezoně. Ale já to dokážu. Protože vím, co se patří. Co bych však rozhodně neměl dělat, je randit s dalším nováčkem – sexy trenér, který žije ve stejné budově. Gavin potřebuje práci u mého týmu, protože je to zodpovědný svobodný otec. Nemůžeme spolu chodit. Můj arogantní agent – který je shodou okolností i můj otec – se zblázní, pokud budu chodit s mužem. A můj tým potřebuje, abych dával góly, ne abych rozpoutal mediální cirkus. Smůla, že Gavin a já nedokážeme tomu druhému odolat…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
The New Guy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nový kluk. Přihlašte se a napište ho.

Moje první kniha od této autorky. Přiznávám, že ačkoli miluji queer příběhy, dost mě odrazovalo hokejové prostředí, ve kterém se většinou odehrávají. Jenže po přečtení ukázky právě této knihy jsem rychle změnila názor. Mladý otec, který se zaplete se sexy hokejistou s vlastními strachy a démony, byla prostě rána do černého. Bavila jsem se od první do poslední stránky. Knížka je krásně čtivá. Příběh nikde nedrhne, a ty spicy scény... No prostě autorka si mě omotala kolem prstu a s chutí se vrhnu i na další její knížky.

Příběh byl krásný, chemie mezi hlavními hrdiny uvěřetelná a krásná. Prostředí hokeje tomu daly ještě vetší grágy. Byl to úžasný příběh. Doporučuji.
PS: jedna drobnost. Slovo kyčel! Tolikrát se to opakovalo a vždy to bylo skloňované v mužškém rodě. To mě trhalo uši!
Ti, co byli prokleti, Mělký hrob a další knižní novinky (46. týden)
10.11.2024
„Život není fér. Nejlepší, co člověk může udělat, je užít si ho, dokud může. (Nový kluk)“
„Celých šedesát vteřin jsem přemýšlel, jestli je etické posílat novému příteli fotku vlastního ptáka z pokoje pro hosty v sídle rodičů mrtvého manžela.“
Kniha Nový kluk v seznamech
v Mé knihovně | 145x |
tělesná kondice sportovní prostředí bisexualita hokejisté hokejoví trenéři gayové LGBT, queer, LGBT+ gay romanceAutorovy další knížky
2018 | ![]() |
2019 | ![]() |
2018 | ![]() |
2019 | ![]() |
2021 | ![]() |
Příběh je milý, místy žhavý (ale zase ne tolik jako třeba On nebo Když jsme to tajili) a hodně se mi líbilo to zapojení malé dcerky do děje. Ale ten český překlad je katastrofa - pardon, ale v životě jsem neslyšel nikoho někomu nadávat do ptáků - ču*ák, kokot beru, ale pták? Při čtení jsem kvůli tomu dost vyšiloval. Další knihy autorky si přečtu spíš v angličtině.