Jsem tvůj kluk přehled
Sarina Bowen
Hockey Guys série
< 2. díl
Důležité je zachovat klid a bezhlavě se nezamilovat... Ovšem co když už je pozdě?! TOMMASO Obchod s nábytkem je moje osobní peklo. Ale když mi přijde na pomoc sexy bytový designér, uvědomím si, že moje problémy jsou větší než dům, který se snažím vybavit. Spalující polibek nad vzorky látek mě donutí zpochybnit všechna svá dosavadní rozhodnutí. Je už pozdě změnit celý svůj život, abych jeho polibků měl víc a víc? CARTER Tuhle zakázku potřebuju, ale můj nový klient vynechává pár zásadních detailů: Nezmíní se, že je slavný hokejista. A odmítá si připustit, že se mě neustále snaží svléknout svýma temnýma, zádumčivýma očima. Ten člověk vysílá víc smíšených signálů než porouchaný semafor. Nikdy v životě jsem nebyl sexuálně frustrovanější. Musím se stáhnout, než udělám nějakou hloupost, třeba ztratím srdce. Ups. Příliš pozdě... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2025 , BaronetOriginální název:
I'm Your Guy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jsem tvůj kluk. Přihlašte se a napište ho.

Jak já ty teplý hokejisty miluju!! Další skvělý díl. Oba opět skvělý, každý svým způsobem. Skvěle jsem se bavila. Knížku jsem zhltla za pár hodin. Prostě Sarina ví jak psát.

První díl se mi zdál "akčnější" a líp se četl hned od začátku, tady si musíte napřed k příběhu najít cestu. Nakonec jsem ocenil, že je tady dobře popsaný průběh myšlenkového coming outu, kdy si Tommaso musí hlavně sám v sobě ujasnit, jak to má se svým designérem Carterem. Oproti On+My to bylo zase něco jiného, z jiného úhlu pohledu a za mě to bylo i méně naturalistické. Ke konci už jste zvědaví, jak se to nakonec celé vyvrbí.
10 nejčtenějších knih (únor)
15.02.2025
Hladový hrob, Veliké když a další knižní novinky (5. týden)
26.01.2025
Kniha Jsem tvůj kluk v seznamech
v Mé knihovně | 115x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
architekti, architektky romantika milostné vztahy hokejové kluby Colorado sportovní prostředí hokejisté LGBT, queer, LGBT+ gay romanceAutorovy další knížky
2018 | ![]() |
2019 | ![]() |
2018 | ![]() |
2019 | ![]() |
2021 | ![]() |
I když se jedná o "další mm romanci od stejné autorky" tak vás stále dokáže překvapit jak v daném žánru umí příběh vystavět, aby působil originálně. Oba hlavní hrdinové vypadají jako svébytné postavy a každý má své problémy. V tomto případě je začátek pomalejší. A to naprosto zapadá do charakteru jedné z postav. Proč si to nepřipouští atd. Opět přečteno na dva zátahy a můžu jen doporučit.