Denní hlídka přehled
2. kniha série Hlídka. Souboj stoupenců Světla a Tmy pokračuje. Znovu se setkáváme s oběma hlavními protihráči – Geserem a Zavulonem – i s jejich družinami. Boj mezi Dobrem a Zlem, mezi Světlými a Temnými, nekončí… Do tohoto boje zasahuje Inkvizice, jejímž úkolem je střežit křehkou rovnováhu. Se světlým mágem Igorem se dostáváme před její tribunál, sídlící ve starobylém domě na Vyšehradě v Praze… Překlad Libor Dvořák.... celý text
Originální název: Дневной дозор (Dněvnoj dozor), 2004
Co říkají o knize uživatelé?
Druhý díl série přináší zajímavé rozšíření příběhu. Čtenáři se vrací do známého prostředí a setkávají se s postavami, které už znají. Tentokrát je příběh vyprávěn z pohledu Temných, což přináší nový úhel pohledu. Kniha je opět dobře napsaná a čtivá, s množstvím překvapení a zvratů. Praha jako kulisa dodává příběhu na atraktivitě a atmosféře. Vztahy mezi postavami se prohlubují a ukazují, že dobro a zlo nejsou vždy černobílé. Celkově je Denní hlídka silným pokračováním, které si zaslouží pozornost. Více v komentářích.
Komu by se kniha Denní hlídka mohla líbit?
- Fanoušci fantasy literatury
- Čtenáři, kteří mají rádi komplexní příběhy
- Milovníci napínavých zápletek
- Ti, kdo ocení psychologické rozbory postav
- Čtenáři hledající originální prostředí a atmosféru
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Denní hlídka. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 53 komentářůSouvisející novinky - Denní hlídka (0)
Kniha Denní hlídka v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 9x |
| v Chci si koupit | 27x |
| v dalších seznamech | 8x |

73 %
84 %
Tak se nám zápletka opět prohlubuje. Velmi sympatický příběh, kde navštívíme i Prahu... Za mě na dnešní poměry docela povedený závěr, vše vysvětleno, vše do sebe zapadá ;)