Hladná duša přehled
Heňa je normálna stredoškoláčka, ktorá rieši bežné problémy šestnásťročných dievčat – školu, chalanov a... svoju váhu. Keď ju prijmú do známej tanečnej skupiny, medzi štíhlymi dievčatami si razom pripadá nepríťažlivá. Aby zapadla, snaží sa pár kíl schudnúť. Jej zmenu si všimne i okolie, začne randiť s obľúbeným chalanom z triedy a svoju váhu si preto chce udržať. Rozdiel medzi skutočnosťou a tým, ako sa vidí v zrkadle, je však stále väčší a z krátkodobého cieľa sa môže jednoducho stať vážny problém.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hladná duša. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 3 komentářůSouvisející novinky - Hladná duša (1)
Šest sežehlých růží, Nova a další knižní novinky (17. týden)
20.04.2025
Kniha Hladná duša v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 3x |
| v Doporučených | 2x |
| v Mé knihovně | 25x |
| v Chystám se číst | 4x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Paulína Feriancová také napsal(a)
| 2007 | Supertajný denník Lucie H. |

84 %
78 %
42 %

Hladná duša

Začiatok ma fakt zaujal, okamžite som vhupla do Heninho života, ale asi niekde od polovice ma to postupne prestávalo baviť. Večné nezhody doma, až príliš veľa Vianoc, dookola to isté.
Napríklad som vôbec nechápala, prečo Heňa mame neustále klame, podľa mňa na to vôbec nemala dôvod - jej mama sa mi zdala celkom fajn, možno trochu prísnejšia, ale inak v pohode. Otec to už je celkom iné kafé - mohli byť radi, že sa napokon zbalil a vypadol. Bez neho im bude lepšie.
Tému oceňujem a myslím, že to bolo celkom dobre spracované - taká výstraha pre mladé dievčatá. Zdravá strava a dostatok pohybu sú super, ale to, čo stvárala Heňa, už prekračovalo hranice zdravého životného štýlu. Na konci ešte máme kratšiu prednášku o tom, čo anorexia je a aké negatíva so sebou prináša. Nech sme informovaní. :)