Poirotova pátrání přehled

Poirotova pátrání
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/12044/bmid_poirotova-patrani-WFz-12044.jpeg 4 326 326

Hercule Poirot série

Do sbírky povídek pod titulem Poirotova pátrání zahrnula Agatha Christie jedenáct příběhů, v nichž belgický detektiv Hercule Poirot – za pomoci svých nezdolných šedých mozkových buněk a s věrným přítelem kapitánem Hastingsem po boku – úspěšně a s grácií sobě vlastní řeší mimo jiné krádeže šperků či milionových dluhopisů, případ ztracené závěti či levného bytu, únos ministerského předsedy nebo dobrodružství s egyptskou hrobkou. 2. vydání.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Povídky
Vydáno: , Knižní klub

Poirot Investigates, 1924

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poirotova pátrání. Přihlašte se a napište ho.

pepa4081
předevčírem 3.5 z 5

Povídky znám z filmových zpracování. Velmi rád jsem si je přečetl. Za co strhávám body, je překlad. Jakási rádoby vznešená staročeština mne místy dost rušila. Vydání z roku 1929. Škoda.
Uspokojivé.

martianekk
06.04.2025 4 z 5

Krimipříběhy s Poirotem a Hastingsem se četly na můj vkus fofrem. Prospělo by jim však obsáhlejší zpracování. Nicméně pohodové čtení od královny detektivek mě vždycky potěší.

@knihomolka
09.02.2025 4 z 5

Zjevně nejsem povídkový typ. Krátké úryvky mi nesedly, a navíc byly dosti předvídatelné. Rozuzlení nevyvolalo žádné překvapení. Ale i tak příjemné počtení.

Kniha Poirotova pátrání v seznamech

v Mé knihovně210x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)