Harleen
O knize Harleen
"Cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly.“ „Na té cestě jsem potkala bledého muže,“ „A on se na mě usmál…“ Doktorka Harleen Quinzelová, nadaná mladá psychiatrička, je na stopě léku, který by zbavil Gotham šílenství, a v úsilí o záchranu města před jím samotným neváhá sáhnout po drastickém řešení. Sledujte zrod legendární superpadoušky ve strhující nové verzi příběhu zvrácené a tragické lásky mezi Harley Quinn a Jokerem, kterou vám předkládá proslulý vypravěč Stjepan Šejić (Aquaman: Underworld, Sunstone).
Co říkají o knize uživatelé?
Komiks Harleen se setkal s nadšenými ohlasy čtenářů. Mnozí chválí jeho výjimečnou grafiku a precizní zpracování. Příběh o doktorke Harleen Quinzelové a jejím vztahu s Jokerem je popsán jako emotivní a psychologicky hluboký. Čtenáři oceňují, jak autor Stjepan Šejić dokázal zachytit komplexnost postav a jejich vývoj. Každý detail, od ilustrací po dialogy, přispívá k celkovému dojmu, který zanechává silný dojem na čtenáře.
Mnozí se shodují, že Harleen je nejen skvělý komiks, ale také sběratelský kousek. Příběh je považován za originální a osvěžující, což z něj činí povinnost pro fanoušky DC univerza. Čtenáři, kteří nejsou obvyklými příznivci komiksů, také vyjadřují překvapení nad tím, jak je příběh přístupný a poutavý. Více v komentářích.
Komu by se kniha Harleen mohla líbit?
- Fanoušci komiksů a superhrdinů
- Čtenáři hledající psychologické příběhy
- Milovníci kvalitní grafiky a ilustrací
- Ti, kdo ocení komplexní postavy a jejich vývoj
- Nováčci v komiksovém světě
Kniha Harleen v seznamech uživatelů
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 276x |
| ve Čtenářské výzvě | 39x |
| v Doporučených | 47x |
| v Mé knihovně | 119x |
| v Chystám se číst | 56x |
| v Chci si koupit | 35x |
| v dalších seznamech | 6x |
„Tenhle sen je jiný. Poprvé nevidím jeho tvář jako něco nestvůrného. Usmál se na mě a já se dopouštím nejhroznější chyby svého života....a ten úsměv opětuju.“
„Páni! Já se snad přeci jenom pozvracím!“
všech 15 citátů najdete u autoraSouvisející novinka - Harleen
Knižní novinky (24. týden)
07.06.2020
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Stjepan Šejić také napsal(a)
| 2019 | Sunstone 1 |
| 2020 | Harleen |