Hacker přehled
M. K. Hardy
Co byste udělali, kdyby se vám někdo naboural do počítače? Hlásili byste to? Přeinstalovali celý software? No, rozhodně byste si s hackerem nezačali pravidelně dopisovat v domnění, že víte, o koho jde. Přesně tak to udělala novopečená vysokoškolačka Jessie. Co na tom, že je ten kluk otevřený víc přes zprávy než v reálu? Jednoduše se s ním dobře povídá a neznat se je fajn. Jenže to se změní. Dopisování přestává stačit a donutit hackera, aby jí konečně řekl, kdo je, se zdá složitější než čekala. Tak složité, že se radši začne soustředit na školní praxi a svůj skutečný život. Jenže, co když se v totožnosti hackera spletla?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hacker. Přihlašte se a napište ho.
Hacker je o stydlivém klukovi, který se nabourá do počítače své spolužačce Jessie na vysoké škole. Má pocit, že mluvený projev mu nejde. Raději píše. Jessie si s ním začne dopisovat, svěřuje se mu jaký měla den a rozumějí si.
Jenže po čase chce znát jeho identitu. Má i tip, kdo by to mohl být. Ale co když je její tip špatný? Nakonec přestane řešit Hackera a moc ráda tráví čas s kamarádem Johnym.
První polovina mě moc nebavila. Pořád to nebylo ono, co jsem zvyklá nebo co očekávám. V druhé polovině mě kniha chytla a už jsem jela na příjemné oddechovce.
Zajímavá byla i část ze školy, kdy se školou odjely na praxi do lázních a pomáhali postiženým lidem nebo lidem na vozíčku po nehodě. Rozhovory s Hackerem už byli lepší a trávení času s Johnym bylo vůbec “cute.
A kdo byl tajemný hacker si už musíte přečíst sami. :)
Příjemná oddechovka, u které vám ani nevadí, že znáte Hackera…to hlavní je, jak si najdou cestu k sobě
Kniha Hacker v seznamech
přátelství dopisy láska humor škola anonymní dopisy
2022 | Haka za lilii |
2021 | Knihomolka |
2023 | Tanec za odpuštění |
2021 | Hacker |
2023 | Tetování za trest |
I když jsem hned od začátku věděla,kdo je Hacker,bylo to krásný.
Líbilo se mi to víc, než Knihomolka .Autorka je moje oblíbená,o to víc mě těší, že mám tuto knihu přímo od ní i s věnováním