Ocelový alchymista 1

Fullmetal Alchemist série

1. díl >

Hiromu Arakawa (p)

přehled

Když si dva bratři, Edward a Alphonse Elricovi, zahrávali s mocnými silami, aby si splnili své největší přání, přišel jeden z nich o ruku a nohu a z druhého nezůstalo nic jiného než duše, uvězněná v mohutném brnění. A teď je Edward ve službách vlády - slouží vojensko-alchymistické organizaci, která jeho síly používá na řešení nebezpečných problémů... a občas i zabíjení. Jenže není sám, kdo má tyto schopnosti. Díky zneužívání alchymie je svět v troskách a všichni, jak hrdinové, tak jejich nelítostní protivníci, hledají ten největší poklad - mýtický Kámen mudrců.... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: 2017 , Crew
Originální název: Hagane no Renkinjutsushi, 2001

Co říkají o knize uživatelé?

Recenze na mangu Fullmetal Alchemist ukazují, že čtenáři oceňují její originalitu a zábavnost. Mnozí se shodují na tom, že příběh je poutavý a postavy sympatické. Někteří čtenáři však považují příběh za příliš dětinský a epizodický. I přesto se většina shoduje, že manga nabízí skvělou kombinaci humoru a akce, což ji činí atraktivní pro široké spektrum čtenářů. Mnozí vyjadřují touhu pokračovat v četbě dalších dílů a těší se na další dobrodružství hlavních hrdinů. Více v komentářích.

Komu by se kniha Ocelový alchymista 1 mohla líbit?

• Fanoušci akčních a dobrodružných příběhů
  • Čtenáři, kteří mají rádi humor v příbězích
  • Milovníci mangy a anime
  • Ti, kdo hledají originální a poutavé postavy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ocelový alchymista 1. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

jirijanovotny
17.01.2026

Ideální oddechovka. A jako Ostravak jsem si opravdu užil kapitolu s havířskou chátrou :)

všech 38 komentářů

Související novinky - Ocelový alchymista 1 (0)

Nic není dokonalé. Svět není dokonalý. Ale je tu pro nás a dělá co může. To je to, co ho dělá tak zatraceně krásným. - Roy Mustang

Pokud přijde den kdy sejdu z cesty, pokud zapomenu, kým jsem, chci být tebou zabit.

Kniha Ocelový alchymista 1 v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně176x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi