Frajer

Freida McFadden (p)

přehled

Ona hľadá dokonalého muža. On zasa dokonalú obeť. Sydney Shawová má ako veľa iných žien v New Yorku hroznú smolu na mužov. Zažila už všetko: takých, ktorí mali falošnú fotku v profile na zoznamke alebo ju nechali zaplatiť za večeru, ale čo je najhoršie, natrafila aj na mužov, ktorí neustále hovorili o svojej matke. No to sa zmenilo. Konečne totiž stretla toho pravého. Jej nový frajer je úplne dokonalý. Je šarmantný, pekný a pracuje ako lekár v miestnej nemocnici. Sydney je z neho celá bez seba. Políciu medzitým zaskočí brutálna vražda mladej ženy a ukáže sa, že ide iba o jednu zo série úmrtí. Hlavný podozrivý je záhadný muž, ktorý najprv so svojimi obeťami randí a potom ich umučí a zabije. Sydney by sa mala cítiť bezpečne. Koniec koncov, chodí s mužom svojich snov. Nemôže sa však zbaviť podozrenia, že ten dokonalý muž možno nie je až taký bezchybný, ako sa zdá. Niekto totiž sleduje každý jej krok, a ak sa nedozvie pravdu, stane sa ďalšou obeťou…... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2025 , Motýľ
Originální název: The Boyfriend, 2024

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha "Frajer" je napínavý psychologický thriller, který kombinuje romantiku s temnými tajemstvími. Čtenáři oceňují rychlý spád příběhu a nečekané zvraty, které udržují jejich pozornost. Mnozí byli překvapeni vývojem událostí, i když někteří považovali závěr za poněkud nerealistický. Celkově však většina čtenářů hodnotí knihu jako velmi čtivou a doporučuje ji dalším milovníkům thrillerů. Více v komentářích.

Komu by se kniha Frajer mohla líbit?

• Fanoušci psychologických thrillerů
  • Čtenáři, kteří mají rádi nečekané zvraty
  • Milovníci romantických příběhů s temným nádechem
  • Ti, kdo hledají napínavé a rychle se rozvíjející děje

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Frajer. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Starmoon
04.04.2026

To bol zase triler! Nemať malé deti, pokojne ho čítam celý deň, jedlo riešim donáškou, na okolitý svet aj bordel v byte úplne kašlem a prestávky si robím len nevyhnutné. Že som takého podmienky na čítanie nemala, tak som knihu čítala viac dní (a počas bežného žitia v myšlienkach vkuse odbiehala k deju) a poslednú polovicu čítala v noci posteli, obklopená z každej strany dieťaťom, svietiac si mini lampou... Hoci mi však bolo jasné, že ráno budem ako zombie, ktorému nepomôže magnézium ani očné kvapky, skrátka som to musela dočítať.

A konečne Freida vymyslela záver, ktorý som ani pri všetkej snahe neuhádla. Epilóg trochu silený, ale to nič; pre mňa je to zatiaľ najlepšia autorkina kniha.

všech 30 komentářů

Související novinky - Frajer (1)

Návrat Ellie a další knižní novinky (20. týden)

11.05.2025

Kniha Frajer v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně83x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi