Frajer
přehled
Ona hľadá dokonalého muža. On zasa dokonalú obeť. Sydney Shawová má ako veľa iných žien v New Yorku hroznú smolu na mužov. Zažila už všetko: takých, ktorí mali falošnú fotku v profile na zoznamke alebo ju nechali zaplatiť za večeru, ale čo je najhoršie, natrafila aj na mužov, ktorí neustále hovorili o svojej matke. No to sa zmenilo. Konečne totiž stretla toho pravého. Jej nový frajer je úplne dokonalý. Je šarmantný, pekný a pracuje ako lekár v miestnej nemocnici. Sydney je z neho celá bez seba. Políciu medzitým zaskočí brutálna vražda mladej ženy a ukáže sa, že ide iba o jednu zo série úmrtí. Hlavný podozrivý je záhadný muž, ktorý najprv so svojimi obeťami randí a potom ich umučí a zabije. Sydney by sa mala cítiť bezpečne. Koniec koncov, chodí s mužom svojich snov. Nemôže sa však zbaviť podozrenia, že ten dokonalý muž možno nie je až taký bezchybný, ako sa zdá. Niekto totiž sleduje každý jej krok, a ak sa nedozvie pravdu, stane sa ďalšou obeťou…... celý text
Originální název: The Boyfriend, 2024
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha "Frajer" je napínavý psychologický thriller, který kombinuje romantiku s temnými tajemstvími. Čtenáři oceňují rychlý spád příběhu a nečekané zvraty, které udržují jejich pozornost. Mnozí byli překvapeni vývojem událostí, i když někteří považovali závěr za poněkud nerealistický. Celkově však většina čtenářů hodnotí knihu jako velmi čtivou a doporučuje ji dalším milovníkům thrillerů. Více v komentářích.
Komu by se kniha Frajer mohla líbit?
- Fanoušci psychologických thrillerů
- Čtenáři, kteří mají rádi nečekané zvraty
- Milovníci romantických příběhů s temným nádechem
- Ti, kdo hledají napínavé a rychle se rozvíjející děje
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Frajer. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 30 komentářůSouvisející novinky - Frajer (1)
Návrat Ellie a další knižní novinky (20. týden)
11.05.2025
Kniha Frajer v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Přečtených | 114x |
| ve Čtenářské výzvě | 14x |
| v Doporučených | 6x |
| v Mé knihovně | 83x |
| v Chystám se číst | 41x |
| v Chci si koupit | 13x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Sara Cohen také napsal(a)
| 2023 | Pomocnice |
| 2024 | Za zamčenými dveřmi |
| 2024 | Tajemství pomocnice |
| 2025 | Pomocnice odvedle |
| 2025 | Žádné lži |

73 %
90 %
43 %

To bol zase triler! Nemať malé deti, pokojne ho čítam celý deň, jedlo riešim donáškou, na okolitý svet aj bordel v byte úplne kašlem a prestávky si robím len nevyhnutné. Že som takého podmienky na čítanie nemala, tak som knihu čítala viac dní (a počas bežného žitia v myšlienkach vkuse odbiehala k deju) a poslednú polovicu čítala v noci posteli, obklopená z každej strany dieťaťom, svietiac si mini lampou... Hoci mi však bolo jasné, že ráno budem ako zombie, ktorému nepomôže magnézium ani očné kvapky, skrátka som to musela dočítať.
A konečne Freida vymyslela záver, ktorý som ani pri všetkej snahe neuhádla. Epilóg trochu silený, ale to nič; pre mňa je to zatiaľ najlepšia autorkina kniha.